פורסם 2005 בינואר 220 שנים שלום!קניתי היום מחשב חדש ב 5500 שקלהמפרט הוא:amd 64 3000+ s754K8N-E Deluxe512mb twinmos 2.5 clleadtek 6600gt 128mb160gb SATAnec 3500asamsung 17'' 793 DF FLAT מארז אני לא זוכר את השםMS Internet + MS Mouse Opticalסה"כ 5500 ש"ח במזומן + הרכבה +3 שנות אחריות על כל הרכיבים חוץ מהצורב שהוא שנתייםמה אתם אומרים על המחשב והמחיר?
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר קניתי בחנות בהרצליה בשם "שי מחשבים"חנות מעולה אני ממליץ עליה הם עושים מחירים טובים
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מה זה משנה מה נגיד עליו כבר קניתעקרונית אחלה מחשב תתחדשתחסוך קצת כסף ותקנה ספק איכותילא הייתי מסכן מפרט כזה עם ספק כוח ג'נרי (חוסר אמינות, חוסר יציבות, סיכון למערכת..)
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מה זה משנה מה נגיד עליו כבר קניתעקרונית אחלה מחשב תתחדשתחסוך קצת כסף ותקנה ספק איכותילא הייתי מסכן מפרט כזה עם ספק כוח ג'נרי (חוסר אמינות, חוסר יציבות, סיכון למערכת..)הוא לא ממש נתן את השם של הספק והמארז ככה שאי אפשר לדעת אם זה גנרי{למרות שזה נראה ככה}.
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מה זה משנה מה נגיד עליו כבר קניתעקרונית אחלה מחשב תתחדשתחסוך קצת כסף ותקנה ספק איכותילא הייתי מסכן מפרט כזה עם ספק כוח ג'נרי (חוסר אמינות, חוסר יציבות, סיכון למערכת..)...HOLY JC קנה ספק עצבני של ANTEC והתפוצץ אחרי 3 שעות...ולי יש ספק ג'נרי )עוד מעט HEC) שעובד מצוין...
פורסם 2005 בינואר 220 שנים הספק העצבני שלי של ANTEC לא דפק את כל המחשב איתו מתי שהוא התפוצץ אחריי 3 שעות.אם הספק הג'נרי היה מתפוצץ לא הייתי רוצה להיות החומרה בתוך המחשב.אף אחד לא אומר שספקים מעולים לא מתקלקלים, אבל במקרה של תקלה הם לא דופקים חומרה
פורסם 2005 בינואר 220 שנים צריך מזל עם הדברים האלו אין מה לעשות.אבל כמובן שהגנריים נחותים בהרבה ויכולים למות ברגע אחד.
פורסם 2005 בינואר 320 שנים צריך מזל עם הדברים האלו אין מה לעשות. אבל כמובן שהגנריים נחותים בהרבה ויכולים למות ברגע אחד. צריך מזל נכון אבל ספק ג'נרי לא בהכרח חייבים למות כל רגע!
פורסם 2005 בינואר 320 שנים מחבר שלום יש לי 2 שאלות:1. אמרו ל בפיסי ארנה שהלוח והמעבד שקניתי לא משהו אם זה נכון?2. האם החלקים שקניתי טובים לאוורקלוק?
פורסם 2005 בינואר 320 שנים הלוח טוב רק אם אין לך שום כוונות OC אי פעםהוא מצויין לסטוק, הוא על הפנים לOCהמעבד מצויין
פורסם 2005 בינואר 320 שנים צריך מזל נכון אבל ספק ג'נרי לא בהכרח חייבים למות כל רגע! לא אמרתי שהוא "חייב" למות ברגע ,אמרתי שהוא יכול למות ברגע ,ועוד לקחת איתו למנוחות עוד חלקים.
פורסם 2005 בינואר 520 שנים מחבר ואם אני מחליף קירור ללוח אז עדיין הוא לא טוב?והאם יש משהו שאפשר לעשות כדי שאני יוכל לעלות כמה מגההרצים למעבד?
פורסם 2005 בינואר 520 שנים כרגע אתה לא צריך לשפר כלום! יש לך מחשב חזק מכל הכיוונים! הלוואי עליי דבר כזה... בקיצור ,תהנה ממנו שנתיים בצורה נהדרת ואז אם תרגיש שהוא כבר לא "סוחב" תשפר אותו קצת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.