פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים התקציב הוא 1200+-התקציב לא כולל כרטיס זיכרון כי אני אקנה אחד מאוחר יותר עוד כחודשאני מחפש בעיקרון מצלמה 3 מגה פיקסל ומעלה של חברה טובה דגם טובמסך אחורי חובה....זום אופטי.. וזום דיגיטלי לאחר צילום....לא יותר משתי סוללות AAעל מה אתם ממליצים שעונה על כל הדרישות שלי?
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים התקציב הוא 1200+-התקציב לא כולל כרטיס זיכרון כי אני אקנה אחד מאוחר יותר עוד כחודשאני מחפש בעיקרון מצלמה 3 מגה פיקסל ומעלה של חברה טובה דגם טובמסך אחורי חובה....זום אופטי.. וזום דיגיטלי לאחר צילום....לא יותר משתי סוללות AAעל מה אתם ממליצים שעונה על כל הדרישות שלי?לא מכיר, ומה מפריע לך 4 סוללות ? עוד 100 גרם ..... ?
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר אתה לא מכיר מצלמה שכזו ברצינות או בציניות?אני לא רוצה יותר משתי סוללות AA כי זה גם ככה זולל בטריות...אז שיזלול כל פעם 2 ולא כל פעם 4....עדיף..אלא אם יש דגם טוב שלא אוכל בטריות ויש בו 4 סוללות....
פורסם 2005 בינואר 120 שנים לא מבין למה אתה פותח תארד חדש אם כבר היה לך תארד בנושא הזה בעבר..בקשר למצלמה כמעט כל מצלמה שתקנה בתקציב הזה תיהיה לך טובהלכולם יש זום אופטי וזום דיגיטלי, 3 מגה פיקסל זה היום דבר מאוד בסיסי, מסך אחורי יש לכולם, וסוללות בשביל מה אתה צריך AA ולא רגילות (סוללה נטענת..)סדרת A של קנון תקציבית ואיכותית (A75 לדעתי יכנס לתקציב שלך, ואם לא אז ה A65...)
פורסם 2005 בינואר 120 שנים ב1200 ללא כרטיס זיכרון הוא יכול להכניס את הcanon powershot A75canon powershot A80ואולי אפילוcanon power shot A85canon power shot A90בקשר לבטריות, צריך 4 בטריות, אבל אפשר להשקיע עוד 100-200 שקל למטען ובטריות.אם תקנה את הA75 שהיא עולה בערך 900, תוכל לקנות גם כרטיס זיכרון וגם מטען ובטריות נטענות.
פורסם 2005 בינואר 120 שנים מחבר איפה בדיוק אתם רואים ת'מחירים האלה?כי בזאפ רק המחודשות עולות ככה ואני לא רוצה לקנות מחודשת...הלא מחודשות A75 עולה 1100 ש"ח בערך....ה-A95 עולה בערך 1600עריכה:ומה דעתכם על המצלמה הזאת של אולימפוס? C-765UZהיא נראית לי דווקא מעולה והיא על בטריה נטענת ליתיום....4 מגה פיקסל....10X זום אופטי....הציעו לי אותה לא חדשה אבל עדיין באחריות ב-600 ש"ח....עדיין בקופסא עם כרטיס זיכרון 128 מגה
פורסם 2005 בינואר 120 שנים אחי אם הציעו לך את האולימפוס הזאת ב600 שקל קח אותה בלי לחשוב פעמיים בכלל...
פורסם 2005 בינואר 120 שנים מחבר טוב לצערי לא הלך עם האולימפוס מהסיבה הפשוטה שהוא גר רחוק מאוד ממני.....אז אשמח להמשך קבלת חוות דעת ועזרה
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר קראתי את הנתונים והכל....נראית מצלמה מעולה....איך היא מבחינת דעה אישית אם למישהו כאן היה איתה ניסיון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.