עבור לתוכן

A nice sound system

Featured Replies

פורסם

Anyway.

I am looking for a good home sound system, which will be mostly be used for music and the such, but could also cover as a home entertainment system.

the price range is: up to 3700 for

looking for speakers and reciver.

Thanks alot,

Tomahawk. :xyxthumbs:

פורסם

על כמה רמקולים אתה מתכנן?

האם אתה פוסל אפשרות של יד שנייה?

איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע?

האם המוזיקה חשובה הרבה יותר מסרטים כך שאפשר להקפיד בקושי על הסראונד (לצאת ידי חובה) ולהשקיע יותר בהגברת סטריאו טובה (במידה ואפשר) וברמקולים קדמיים טובים יותר?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

על כמה רמקולים אתה מתכנן?

האם אתה פוסל אפשרות של יד שנייה?

איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע?

האם המוזיקה חשובה הרבה יותר מסרטים כך שאפשר להקפיד בקושי על הסראונד (לצאת ידי חובה) ולהשקיע יותר בהגברת סטריאו טובה (במידה ואפשר) וברמקולים קדמיים טובים יותר?

Anatoli.

4-6.1

Aye it is disqualified, no second hand please.

As for music styles, pretty much most, everything from classical to jazz or trances...

And yes, music is more importent for this than movies.

פורסם

אתה תהנה הרבה יותר ממוסיקה אם בתקציב שלך תלך על מגבר סטריאו טוב ורמקולים סטריאו טובים.

אם אתה רוצה לשמור את האפשרות לסראונד בהמשך אז לך המגבר נקמיצי AV8 שהוא מאוד טוב גם בסטריאו וגם בסראונד

פורסם
  • מחבר

okay, so what ever you offer, grant me please:

prices, models/company, links if possiable

and perhaps some explenation on "why" you choose that.

Thanks a ton, tomahawk.

פורסם

לא המלצתי לך על רמקולים כי אני לא ממש מבין בזה ואני לא רוצה לזרוק סתם שימות לאוויר, זה גם יבלבל אותך וגם לא יועיל לשום דבר.

בקשר לזה שעדיף לך סטריאו זה היגיון פשוט.. מה יהיה יותר איכותי, שני רמקולים בX כסף או 4-6 רמקולים בX כסף?

3700 ש"ח למערכת כולל מגבר זה לא כל כך הרבה אבל אפשר לקנות בזה מערכת כניסה טובה

3700 ש"ח למערכת סראונד זה דרעק אחד גדול. בגלל זה אני ממליץ לך ללכת על רסיבר סראונד שיהיה טוב גם בסטריאו וגם בסראונד ושני רמקולים טובים למוסיקה וסרטים ובעתיד אם תרצה תוכל להוסיף עוד אחוריים וסאב וסנטר אם תרצה.

פורסם

דרעק דרעק, אבל יותר מ 70% מהמערכות שנמכרות עולות פחות...

פורסם

דרעק זה דבר יחסי אולי הבן אדם בעל שמיעה אנמית אל תעלב רוב המדינה ככה...והוא לא אודיופיל...שמחפש מגברי HIGH END.

ב 3700 אפשר לבנות משהו נחמד.

פורסם

דרעק דרעק, אבל יותר מ 70% מהמערכות שנמכרות עולות פחות...

ולערוץ הקניות עדיין יש הכנסות ביותר מ6 אפסים

פורסם
  • מחבר

Thanks for everything so far.

But.

What you told m is generaly what to get, any chance of getting down to spacifics?

models? companys? things to be warned about?

פורסם

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה לך תשמע.

לך לחנוות עם הכי הרבה מבחר ומצידי שהיו להם מחירים גבוהים, אתה בא רק כדי לשמוע.

שתמצא משהו שאתה אוהב והוא במחיר הנכון לך על זה. אם לך זה נשמע טוב זה באמת לא משנה אם זה נחשב או לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים