עבור לתוכן

לוח שעבר התעללות.!כנסו כנסו! + תמונות

Featured Replies

פורסם

שלום, זהו לוח ה MSI של הפנטיום 3 ,ה*** של המחשב הישן שלי שלא הפסיק לעשות בעיות, ולבסוף נשרף עקב קצר בספק.! :lol:

בקיצור החלטתי להיפטר ממנו , והינא הלוח ,יותר נכון מה שנשאר ממנו.!

חיסלתי אותו עם פטיש , ורציתי גם לשרוף אותו או לזרוק אותו מהגג, אבל חששתי שלא יכלו לזהות מה זה. ;D ;D

www.rc-parts.info/files/97_1104689361.jpg

www.rc-parts.info/files/52_1104690337.jpg

www.rc-parts.info/files/27_1104690434.jpg

www.rc-parts.info/files/16_1104691162.jpg

www.rc-parts.info/files/71_1104689472.jpg

• תגובות 40
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תביא לי אותו אני יסדר אותו

אחי

ככה לא שוברים לוחות

פורסם

זה לוח שלא שווה כלום.

זה לוח משנת 2000 של מעבד סלרון 700. LOL

פורסם

הממ... לפי ה-northbridge זוהי ערכת השבבים Apollo Pro 133 של Via. הפיצ'ר המרעיש לאותם ימים היה FSB של 133MHz עבור מעבדי הפנטיום 3 B של אינטל. ה-southbridge התהדר ביכולת לעבוד עם דיסקים\כוננים באפיק U.DMA 66; את התמיכה ב-AGP x4 סיפקה גרסת ה-133A של VIA... ברוך שפטרנו!

פורסם

אחת מערכות השבבים היותר זוועתיות של VIA. כן יירבו מעשי סדום בלוחות כאלה.

ה CUV4X שלי, זמל"ל (זכרונו ממש לא-לברכה), מתוצרת אזוס. היה הראשון שלי מתוצרת החברה הזו, השאיר טעם רע משו, אבל המצב השתפר פלאים עם רכישתו של ה CUSL2-C, גם מתוצרת אזוס.

פורסם

נכון, זוועה של לוח, ישב עצלי בבית שנה וחצי בלי מעס,עד שדפקתי אותו חזק עם פטיש, איזה כיף.

תראו את ה AGP , ניסתי להוציא את הפק*ן צ'יפסט ,אבל אי אפשר הוא מולחם.!

www.rc-parts.info/files/73_1104691761.jpg הינא המעבד.!

www.rc-parts.info/files/42_1104692657.jpg

פורסם

חחחחחחחח

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :itschy:

פורסם

המעבד טוב ? תביא אותו, נשדרג פה את אחד מהשרתים....

,@#&$23!$*@!#*$!@#&$!@#&!@#*#@ למה להרוס מעבד כזה !?!?!?!?

פורסם

המעבד טוב, חוץ מזה שהפינים מעוכים.

אבל זה מעבד דפוק

פורסם

בואנה ליידי בוי נראה לי הפטיש שקל יותר ממך, זה כל הנזק שעשית?

פורסם

מה דפוק בו ? יש לי פה שרת לינוקס רץ על CELERON 433MHZ, אני בטוח שה PENTIUM3 הזה היה עוזר לו (בעצם, לא בטוח ש PENTIUM 3 מתאים ללוח אם :) ).

פורסם

רציתי עוד , הבעיה שעשיתי את זה ב 12 בלילה ,והשכנים......

המעבד אני לא יודע עם הוא עובד בטוח, כי יכול להיות שהוא גם נשרף בגלל הספק המסריח, אבל בלי שום קשר זה היה מעבד דפוק, כל כך הרבה בעיות.!

פורסם

וואי זה כ"כ מה שאני מתכנן למחשב שלי כשאני אקנה משהו חדש ונורמלי רק שעל שלי אני לא ארחם כ"כ כמו שאתה עשית.

אני רק אתן לך דוגמה: כששידרגתי את הכרטיס מסך שלי אז את הליבה שברתי עם פטיש עד שהיא נהיתה גרגרים קטנים ואת הזכרונות חתכתי מהמקום שלהם וטיגנתי אותם והתעללתי בשאר ה-PCB וזרקתי אח"כ הכל לפח.

אה יש לי מעבד בדיוק כמו שלך שיושב על ידי פה. מצאתי אותו בתוך איזשהו מחשב שזרקו בקמפוס והתעללתי בו עם חבר שלי והוצאנו דברים מגניבים שראינו (כמו מעבד ועוד חלקים אחרים שאפשר להתעלל בהם במעבדת אלקטרוניקה).

פורסם

חח, אפשר לפתוח סדנה להוצאת העצבים ,הרחמים היו רק בגלל שעשיתי את זה ב 12 בלילה, אחרת היתיי שורף אותו, או לוקח מקדחה ועושה חור באמצע.!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים