עבור לתוכן

מסך כדאי למשחקים - CRT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

זה המחשב שהזמנתי לפני כמה ימים וכמה חברים שלי מהבית - ספר המליצו לי להחליף את המסך ל-?17'' 796 FD?

כי הוא טרינידון (הם אמרו שהוא באיכות של טלויזיה) האם כדאי להשקיע תוספת של 300 ש"ח במסך הזה ובבקשה תנמקו למה וגם לא את מסכי LG .

שמתי פה את המפרט של כל המחשב כדי שתגיבו איזה מסך הכי מתאים לו (משחקים) , והאם הכרטיס מסך טוב למרות שאותו אני כבר לא אוכל לשנות.

מעבד 1,109 ש"ח

מקלדת+עכבר אופטי microsoft נחמד 120 ש"ח

הרכבה 190 ש"ח

wd80gb(8mb) 7200rpm sata הארד דיסק 400 ש"ח

nec 3500 צורב 370 ש"ח

compucase (hec) cia19- midi tower רציתי שחור אבל זה לא מתאים לצורב 390 ש"ח

samsung 17 " 793df הוא ניסה לדחוף לי את המאג הישן 780 ש"ח

pine XFX 6600gt 128mb ddrIII+tv+dvi כרטיס מסך 1180 ש"ח

abit av8(kt800pro) s-939 לוח אם 570 ש"ח

ddr 400 256mb a-data(a-data) *2 זיכרון 400 ש"ח

כונן דיסקטים 40 ש"ח

רמקולים (תגיבו אני לא מכיר רמקולים) creative inspire שחור 290 ש"ח

תגיבו בבקשה

תודה מראש יניב סה"כ 5800

5700 התמקחתי איתם

פורסם

לי יש את ה 796FD מסך מעולה, אני מאוד מרוצה ממנו, קצב רענון טוב, וכבר סוחב כמה שנים...

פורסם
  • מחבר

לפני כמה שנים קנית אותו בדיוק? והאם רואים בו באיכות של טלויזיה? הוא שטוח לגמרי בפנים?

אה ועוד משהו :למיטב ידיעתי הסאמסונג הוא מסך חדיש שיצא רק ב2003 ואני לא יודע מתי המאג יצא לשוק

פורסם

לפני כמה שנים קנית אותו בדיוק? והאם רואים בו באיכות של טלויזיה? הוא שטוח לגמרי בפנים?

אה ועוד משהו :למיטב ידיעתי הסאמסונג הוא מסך חדיש שיצא רק ב2003 ואני לא יודע מתי המאג יצא לשוק

לא זוכר.. יותר משנה וחצי... מן הסתם כמו כל מסך מחשב רואים בו באיכות פי אלף יותר טובה מטלויזיה... והוא משתמש ב SONY TRINITRON, טכנולוגיה שהיא שטוחה עד כמה שאפשר (יש את ה 2 פסים השחורים באמצע כמובן, אבל לא שמים לב אליהם)... תחפש בגוגל מתי יצא ה MAG לשוק אם זה כזה חשוב לך.

פורסם
  • מחבר

אז מה בדיוק ההמלצה שלך בשבילי, שכדאי לקחת את המאג או שמספיק טוב בשבילי הסמסמונג (לכרטיס מסך , משחקים)

יש לך אולי השוואות בין שני הדגמים הספציפים הללו?

פורסם

אני לא מכיר השוואות

לך ל באג ותראה שם את 793MB שזה כמו DF

או שתלך לעוד מקומות ותראה בעיניים שלך.

אבל אני יכול להגיד לך הסאמסונג הזה יש איכות מעולה אני ראיתי בעצמי.

אז יש לי שאלה..

מה אתה מעדיף רזולוציה גבוה ויותר HZ או איכות תמונה?

פורסם

796FD - מסך מצוין (לפחות אמור להיות), 796FD2 - YOUR WORST NIGHTMARE - לא לקנות !

ואם אתה מקבל FD2 אז עבדו עליך, שלא יגידו מסך חדש יותר או מסך טוב יותר.

איכות של טלויזיה ? קשה ממש להשוות בין טלויזיה למחשב כי המסכים שם שונים ופועלים ברזולוציות שונות ונמוכות וגם גודל פיקסל הוא ענק.

אבל אכן שפורפרת הטריניטרון לפי דעתי היא אחת הטובות שיש בעולם למסכי מחשב ומסך מפוקס עם שפורפרת כזאת זה תענוג לעיניים.

אין מה להשוות בכלל השוואות בין טריניטרון לשפורפרות LG... זה ליגה אחרת.

לסאמסונג לעומתו יש כמה יתרונות, הוא קצת חד יותר (לטעמי), יש לו בוהק וקונטרסט מטורף... פשוט מושלם, אני עכשיו על 50% בהירות וזה יותר בהיר מהמסך הישן שלי ב100.

אין לו את שני הפסים האפורים כמו שיש לשפורפרות מהסוג של הTRINITRON והDIAMONDTRON (לי אישית הפסים האלה לא מפריעים אם מקבלים פיצוי באיכות תמונה).

הצבעים שלו מצוינים.

אפשר לכוון את כל ההגדרות שלו עם עכבר דרך הWINDOWS והמסך מתדעכן לתמיד (עד לשינוי הבא).

וכמובן הוא אחד המסכים הכי זולים בשוק ולפי דעתי התמורה לכסף בשביל המסך הזה היא מדהימה... הוא עולה באיכותו על מסכים ב1100 שקל לא מעט פעמים.

אבל גם כמה חסרונות... יש לו מעיין "רשת" על המסך שניתן להבחין בה לפעמים, קשה מאוד אבל לפעמים אפשר, אני כבר רגיל למסך הזה וזה בכלל לא בעיה בשבילי, יש גם אפשרות במסך לשחק עם זה קצת עד שזה כמעט נעלם ולא מורגש.

הוא לא עובר את ה1200x1024 שזאת הרזולוציה המקסימלית שאני בכלל מגיע אליה עם מסכי 17" אבל יש אנשים שעובדים על 1600x1200 והוא לא מסוגל בשום מצב להגיע לרזולוציה הזאת אז לתשמות לבך.

ועוד חסרון הוא הREFRESH RATE היחסית... נמוך שלו.

1024x768 על 85HZ שזה לפי דעתי בסדר גמור אבל אם תרצה לעבוד על 1200X1024 אז זה יהיה על 65HZ וזה קצת לא נעים בעיניים.

לסיכום אם אתה לא רוצה לזרוק עוד כסף ואתה עובד בכיף על 85HZ ואתה לא עובר את ה1024x768 אז זה יהיה מסך מצוין בשבילך.

אם חשובים לך הRR הגבוהים יותר ואתה כן תרצה להגיע ל1600x1200 ואתה מעדיף את איכות התמונה של ה796FD (ושוב אני מדגיש לא הFD2) ולא מפריעים לך שני הפסים האפורים שיש לרחוב המסך אז הוא יכול להיות שווה את הכסף.

ופעם המיליארד בפורמים האלה... אין דבר כזה מסך למשחקים ואסור לשפוט מסכים לפי משחקים.

תתחדש.

פורסם

ואיך המאג 796PF?

פורסם
  • מחבר

שנייה חיפשתי אותו בזאפ ולא מצאתי אותו (796FD) יש רק את ה-796FD2 מה ההבדלים בינהם? (במאגים)

פורסם

ואיך המאג 796PF?

זכוכית שטוחה מבחוץ, עגול מבפנים... לא לקנות :nono:

הFD הרגיל (לא 2) הוא בעל שפורפרת TRINITRON והיא הרבה הרבה הרבה... הרבה יותר טובה מהDIAMONDTRON ורואים במסך הזה פשוט טוב, אני אתפלא אם עדיין מוכרים אותו בכלל, לפי דעתי כשתתקשר יגידו לך שזה הFD2 אבל מי יודע :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אז עדיף להוסיף 300 ש"ח ולקחת את המאג df ? או שזה לא שווה את הכסף ועדיף להישאר עם הסאמסונג 793

פורסם

לפי מה שרשום כאן כדאי לך את הסאמסונג

גם אני הזמנתי את הסאמסונג עם המחשב החדש שלי אם אתה רוצה לחכות אני אוכל לספר לך איך הוא

בערך בעוד שבוע אולי קצת פחות

אם ען אז תן לי את האיי סי קיו שלך

פורסם
  • מחבר

אני אמור לקבל היום את המחשב שלי כי הזמנתי אותו כבר ביום שלישי שעבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים