פורסם 2005 בינואר 220 שנים אם אני קונה מחנות כלשהיא וזה מה שכתוב: Features:* Plays up to 600 hours of digital music* 20GB of internal storage* Large, vivid color display * Ultra-fast USB 2.0 transfers * Supports secure transfers from Windows Media Player** * Rechargeable battery lasts up to 16hrs * View JPEG or BMP images * Built-in FM tuner * Integrated voice recorder * Record music from any audio source(no PC required) * Supports MP3, WMA, ASF and OGG music files * Store or transfer files of any type * Enhanced 3D audio Box Contents: H320 20GB Digital Music PlayeriRiver earphones Carrying case USB 2.0 cable Audio line-in cable Installation CD AC adapter לפי מה שאני רואה לא מוזכר פה המטען סוללות החיצוני =(וזה שלגירסה האמריקאית אין USB2G לא ממש אכפת לי אבל אני עדיין יכול לחבר את הנגן שלי לנגן אחר? ולהעביר קבצים אחד לשני או שבשביל זה חייבים USB2G האא ובקשר לסרטים יש תוכנה מיוחד שממירה קבצי Divx או Avi לפורמט הדרוש בשביל לצפות בסרטים במכשיר?? תודה מראש =)
פורסם 2005 בינואר 220 שנים למה שיהיה לזה מטען סוללות חיצוני ? הנגן מגיעה עם בטרייה פנימית שלא ניתן להחלפה (לבד לפחות), ובשבילה יש לך את ה AC ADAPTER....לגבי סרטים, ברור, יש תוכניות חינם ומדריכים להמרות, אבל אם אתה רוצה וידאו, לא עדיף להשקיע בנגן כמו PMP120 או PMC120 של IRIVER ? הם במיוחד לדברים האלו...ה USB2GO נועד כדי לחבר מכשירי USB אחרים לנגן עצמו ולהוריד מהם דברים, אם אתה רוצה לחבר אותו ישירות לנגן אחר, אתה צריך שלשני יהיה USB2GO...
פורסם 2005 בינואר 220 שנים לפי מה שאני רואה לא מוזכר פה המטען סוללות החיצוני =( אם זה הגרסא האמריקאית אז אין את המטען סוללות החיצוני... וזה שלגירסה האמריקאית אין USB2G לא ממש אכפת לי אבל אני עדיין יכול לחבר את הנגן שלי לנגן אחר? ולהעביר קבצים אחד לשני או שבשביל זה חייבים USB2G חייבים את הUSB2G בשביל זה... אם יש לך ידיים טובות אתה יכול לעשות שהנגן האמריקאי יתמוך בUSB2G. מנסיון . עריכה: למה שיהיה לזה מטען סוללות חיצוני ? הנגן מגיעה עם בטרייה פנימית שלא ניתן להחלפה (לבד לפחות), ובשבילה יש לך את ה AC ADAPTER.... הוא מתכוון לזה:
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר FFSלמה שלא יבטלו עוד כמה דבריםאת הUSB2Gשלט (מעפעפן)מטען סוללות חיצוניגררר SUXמה אני עושה ??? אני כבר מפנטז על זה שבועיים =(עריכה:אתה יודע אולי אם מוכרים את המטען הזה בנפרד , ואם כן אז כמה הוא יעלה?
פורסם 2005 בינואר 220 שנים אתה יודע אולי אם מוכרים את המטען הזה בנפרד , ואם כן אז כמה הוא יעלה?אין לי מושג...תדבר עם ארקדיה - היבואנים הרישמים של איריבר.
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים אחי. אני מחפש כבר המון המון זמן מטען חיצוני לסוללות ( ="EXTERNAL BATTERY PACK"). ללא הרבה הצלחה, עליי להוסיף. החיפוש כלל בין היתר באתר הרשמי של IRIVER ובארקדיה ואפילו פה...בכל מקרה- משום מה (אם תצליח להבין את הסיבה - עד חצי המלכות) הם לא מוכרים את זה בננפרד..... קיצור-אם תמצא אחד כזה - תודיע לי גם ;D (אגב, עדיפה הגרסה האירופאית על האמריקאית - להבדלים בין הגרסאות תעשה חיפוש בפורום ) יאללה, בהצלחה !
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים אמרו לי שהמטען החיצוני לסוללות הזה מגיע עם H340 בגרסה האמריקאית..זה נכון ?
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים לגבי סרטים, ברור, יש תוכניות חינם ומדריכים להמרות, אבל אם אתה רוצה וידאו, לא עדיף להשקיע בנגן כמו PMP120 או PMC120 של IRIVER ? הם במיוחד לדברים האלו... אני שמעתי דברים לא טובים על הנגן הזה. תקן אותי אם אני טועה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.