עבור לתוכן

עם זכרון - המחשב נדלק (ולא עובד כמובן), בלי זכרון - מחשב נדלק ונכבה.

Featured Replies

פורסם

תופעה מוזרה :

כשאני מדליק את המחשב, לאחר כמה שניות הוא כבה מעצמו.

ניסיתי מספר פעמים, על פני שבוע, התופעה חוזרת על עצמה - אני מדליק את המחשב, ולאחר מספר שניות הוא נכבה.

הוצאתי את הזכרונות, כעת הוא לא נכבה (הוא גם לא עובד, כי אין זכרון, אבל לפחות לא נכבה...)

הזכרונות תקינים (ניסיתי אותם על מחשב אחר), מה יכולה להיות הבעיה ??

פורסם

1. ספק- נסה ספק אחר.

2. זיכרון -נסה זיכרונות אחרים בלוח .

2.5. מעבד-נסה מעבד אחר או על לוח אחר של חברים שלך.

3. לוח - זה כבר מין מוצא אחרון שאם הנסיונות אחרים לא עבדו.

פורסם
  • מחבר

טוב שלא אמרת לי להרכיב מחשב חדש מאפס... :s05:

ברור שיש בעיה באחד הרכיבים, חשבתי שמישהו יוכל, ע"פ הסימפטומים שתארתי, לכוון אותי בצורה פחות כללית...

פורסם

הייתי מנסה לבדוק את הספק באמת, וגם את המגע בין גוף הקירור של המעבד והמעבד, יכול להיות שאין מגע טוב ולכן הלוח מכבה את עצמו בגלל שהמעבד מתחמם מאוד

פורסם
  • מחבר

הייתי מנסה לבדוק את הספק באמת, וגם את המגע בין גוף הקירור של המעבד והמעבד, יכול להיות שאין מגע טוב ולכן הלוח מכבה את עצמו בגלל שהמעבד מתחמם מאוד

1. לגבי הספק : אם הביה אכן בספק, מה הקשר לסמפטום של הזכרונות ?

2. לגבי גוף הקירור : אם אכן הבעיה היא בקירור, יכול להיות ש 5 שניות עבודה של המעבד ללא קירור, היא מספיקה כדי שהוא יתחמם עד כדי כיבוי המחשב ? (ב 5 שניות ??)

תודה !

פורסם

הבעיה שלך נובעת לפי התיאור שלך בלבד מהלוח, ואני אפרט בדרך האלימיניציה:

אם זאת הייתה בעיית התחממות של המעבד המחשב היה נכבה גם ללא זכרונות.

אם זאת הייתה בעייה של ספק אזי גם ללא זכרונות המחשב היה נכבה.

אם זאת הייתה בעייה של מעבד וגוף קירור אזי גם בלי זכרונות המחשב היה נכבה.

מסקנה :

מכיוון שלפי תיאורך בלבד הזכרונות תקינים במחשב אחר , אזי חריץ (SOCKET) של הזכרון/נות אינו תקין ומקצר ...

אשמח לעזור לך ...בכל מקרה

פורסם

1. לגבי הספק : אם הביה אכן בספק, מה הקשר לסמפטום של הזכרונות ?

2. לגבי גוף הקירור : אם אכן הבעיה היא בקירור, יכול להיות ש 5 שניות עבודה של המעבד ללא קירור, היא מספיקה כדי שהוא יתחמם עד כדי כיבוי המחשב ? (ב 5 שניות ??)

תודה !

1 - ממה שהבנתי את מה שכתבת, המחשב נכבה עם הזכרונות אבל אפילו לא נדלק בלעדיהם. זה תמיד יקרה בלי קשר לשום בעיה אחרת

2 - כן, ראיתי את זה קורה

פורסם
  • מחבר

McFly - לא, בלי הזכרונות המחשב נדלק ולא נכבה, עם הזכרונות המחשב נדלק ונכבה אחרי 5 שניות

אליאל - נשמע הגיוני... מה ת'כלס עליו לעשות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים