פורסם 2005 בינואר 220 שנים שלום לכולם יש לי בעיה כזאת:כשאני clean fileדרך C פרופרטיז אני רואה בתקייתcompress old fileכ 38 מגה שגם אחרי קלין לא נמחקים מה ניתן לעשותיש דרך להגיע ידנית לספריה?יצון שידנית אני מוחק את %TEMP%
פורסם 2005 בינואר 220 שנים לפי דעתי הכלי ניקוי של הווינדוס לא כ"כ יעיל.תנסה תוכנות כמו EasyCleaner שעושות את העבודה.
פורסם 2005 בינואר 220 שנים הם לא אמורים להמחק, אלה קבצים ישנים של המערכת שאינם בשימוש, והוא מכווץ אותם. בגלל זה גם לוקח הרבה זמן.
פורסם 2005 בינואר 220 שנים הם כן אמורים להימחק(משום מה...למה אתה חושב שהם נמצאים ב-Cleanup של הווינדוס?)
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר ברור שהם אמורים להימחקעד לפני כמה ימים כל קובץ שהופיע נמחקיש דרל לעשות את זה ידנית?
פורסם 2005 בינואר 220 שנים הבנת הנקראcompress old filesאותי למדו שזה אומר כווץ קבצים ישנים, לא מחק אותם. התהליך גם לוקח זמן (במקרה ויש הרבה קבצים) יותר משלוקח למחוק.
פורסם 2005 בינואר 320 שנים צודק 100% וכמובן שאפשר להגיע אל הקבצי ה TEMP של המחשב קודם כל אפשר לוינדוס לראות קבצים מוסתרים ולאחר מכן C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Tempכל הTEMP נמצאים שם , לא ה TEMP של האינטרנט אלא של הוינדוס עצמו ה Temp של האינטרנט C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temporary Internet Filesכמובן ש ה user זה המשתמש שלך תהנה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.