פורסם 2005 בינואר 120 שנים שלום.יש לי רשת ביתית קווית של 3 מחשביםויש לי בעיה בהעתקות לדוגמא אני מנסה להתיק ממחשב למחשב סרט אז או שזה בכלל לא מתחיל או שהוא מתעיק ובאיזה 100 מגה שהוא העביר הוא נותן שגיאהזה היה קורה לי פעם במחשב אחר אבל זה הסתדר...בכל המחשבים יש מערכת הפעלה Xp תודה מראש על התשובות.
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר הוא ענותן לי שגיאה שהרשת לא זמינה או משהו כזה...כאילו כיביתי את המחשב השני או משהו.
פורסם 2005 בינואר 220 שנים יש לך משהו על המחשב שעליו אתה רוצה להעביר שיכול להפריע? לא משנה מה (ZA,Norton)...נסה לסגור את כל התוכנות שם ולנסות להעביר.
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר קשה לי להאמין שזו בעיה בכבל...כי אם אני מעביר את הקובץ דרך האיסיקיו זה עובר אבל במקום שגיאה הוא עוצר לפרק זמן ואז ממשיך...אז הבעיה שאני לא יכול לעשות העברה רגילה של הווינדווס.אוף למה תמיד יש לי את הבעיות שאי אפשר לפתור ! :'(
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר כבל אחד 10 מטר וקבל שני נראה לי 40...המחשב עם הבעיה הוא עם הכבל של ה 10 מטר...ואני לא יודע איזה סוג הכבל...אבל בכל מקרה קשה לי להאמין שהבעיה בכבל כי בדריכם אחרות אני יעול להעביר קבצים רק לא דרך העתקה רגילה...
פורסם 2005 בינואר 220 שנים אתה אומר שגם בדרכים אחרות יש לך בעיות והשהיות.טוב, תעשה מה שאתה רוצה.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.