עבור לתוכן

איפה לשים רמקולים 2.1 בחדר הנ"ל

Featured Replies

פורסם

אני קונה 2.1 ואני רוצה לדעת איפה כדאי למקם אותם בחדר, אני בעיקר אשמע מוסיקה מהמחשב, אבל לפעמים גם אראה סרטים של המחשב בטלויזיה

ולכן עדיף לשמוע מהסאונד של הרמקולים מאשר לחבר גם סאונד לטלויזיה (שהמרקולים שלה גם ככה מסכנים 2.5W כל אחד..)

צירפתי תמנונה של החדר.

תודה לעונים

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

רמקולים שיהיו תלויים על הקיר בקצוות החדר לשמיעה היקפית, סאב וופר על הרצפה במקום שלא מפריע.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

חשבתי על משהו כזה, אבל לדעתי זה לא פרקטי. רוב הזמן אני שומע מוסיקה במחשב וככל שהרמקולים רחוקים ממני ככה אני אצטרך להגביר יותר וככה זה יעשה יותר רעש להורים. ואז זה נהיה בלאגן, כי אם אני נגיד רואה סרט בלילה או שומע מוסיקה בלילה, מה אני אעשה?

אני חשבתי אם לשים אותם מצדדי המסך של המחשב ואת הסאב מתחת למחשב, או לשים אותם בצידי הטלויזיה ואז הסאב מתחת לטלויזיה.

האופציה הראשונה לא מעשית כשאני רואה סרטים דרך הטלויזיה, כי זה לא מכוון למיטה והאופציה השניה לא הכי נוחה כשאני במחשב כי אז זה בא לי מאחורה וזה בא לא בזווית ישרה.

בנוסף יש לי שאלה, מישהו יודע אם לקליפש PROMEDIA 2.1 יש כניסות מאחורה ככה שאני אוכל לחבר גם למחשב וגם לטלויזיה?!

פורסם

לדעתי-- שים את הרמקולים משני הצדדים בשולחן המחשב. כשתרצה לצפות בסרט (מה שאתה לא עושה כל היום ולכן עדיף שהרמקולים ישבו על שולחן המחשב) תזיז את הרמקולים למקום אחר. את הסאב שים צמוד לקיר בפינה. :nixweiss:

לא להסתבך :)

פורסם

אני מסכים עם Bose :)

פורסם

no offence 8-ball, but who did the drawing ?

(little brother perhaps ?)

פורסם

הייתי מציע לך להחליט מ ה יותר חשוב לך, או למקם פשוט רמקול אחד קצת מימין למסך מחשב ורמקול אחד קצת משמאל לטלוויזיה.

דבר חשוב מאוד! אם אתה רוצה לקבל באס טוב תשמור על הסאב במקום פתוח עם מרווח מכובד מהקירות, גם מאחורה. החזרה שלך הבאסים פשוט מורחת את הבאס בצורה שלא תיאמן.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

.None taken. If it's too complicated for you i can make a new one

אני נראה לי אעשה את מה ש   Qtec אמר, כי זה לא נראה לי נוח שכל רמקולים נמצא בפינה אחרת זה גם מאלץ אותי להגביר יותר מדי וגם מסבך אותי עם הכבלים.

וחוצמזה באמת מתי כבר אני אחבר אותם לטלויזיה? פעם בשבועיים!? אז נראה לי שפשוט אני אשים אותם במחשב ואת הסאב מתחת למחשב (עם רווח כמובן בשביל האויר שהוא מוציא).

פורסם

מסכים עם Anatoli

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים