עבור לתוכן

SAMSUNG מכריזה מהראשון לחודש, מדיניות 0 פיקסלים מתים !!!

Featured Replies

פורסם

ובכן, בחודשים האחרונים היו הרבה דיונים על כל נושא הפיסקלים המתים, תופעה מעצבנת במסכי LCD שבהם יש חלק מהפיקסלים שלא משנים את צבעם.

עד היום בחו"ל מסך תקני נחשב אם היו לו בסביבות ה 10 פיסקלים שרופים. ל SAMSUNG היתה את המדיניות הכי פחות טובה עד היום (ובמיוחד ליבואנים שלהם בארץ)... אבל NO MORE:

כיום הם יצאו בהכרזה כי מהראשון לחודש אם קנית מסך, והיו בו פיסקלים שרופים (אפילו 1!), תוך חצי שנה אתה יכול להחזיר אותו ולקבל מסך חלופי בחינם !!!

אני מקווה שהכרזה זו, תגרור את שאר הייצרנים להעלות את סטנדרט הייצור והמדיניות שלהם, ושגם בארץ היבואנים ישנו את המדיניות... אין ספק שחדשה זו תגרום במשך הזמן לעליית מכירות מסכי ה LCD.

ידיעה:

http://english.chosun.com/w21data/html/news/200412/200412300018.html

פורסם

זה לא ישפיע על היבואנים

כי בארץ הרף הא רק מעל 20 פיקסלים שרופים

ובחול זה מעל 8

ככה שאין שום קשר בין ההחלטה של היבואן להחלטה של היצרן

פורסם

ומה קורה בתום החצי שנה ?

פורסם

גם אני שמתי לב לזה,

בטח אחרי חצי שנה הם לא יחליפו גם אם 50% מהפיקסלים ישרפו :bash:

פורסם
  • מחבר

זה לא ישפיע על היבואנים

כי בארץ הרף הא רק מעל 20 פיקסלים שרופים

ובחול זה מעל 8

ככה שאין שום קשר בין ההחלטה של היבואן להחלטה של היצרן

שטויות, ברור שכן, דבר ראשון בחו"ל זה יוריד מ 8 לפחות (אם לא ב 0) ובארץ יורידו גם (ל 10 או פחות?).. כי עכשיו ליבואנים זה יעלה הרבה פחות להחליף את זה מול היצרן... (ברור שיקח זמן עד שזה ירד)....

ומה קורה בתום החצי שנה ?

לפי דעתי המדיניות תהיה זהה לאיך שהיא היום (לא ברור, אבל נראה לי שאם זה במסגרת זמן האחריות והגעת ל 10 פיקסלים ומעלה הם גם מחליפים), אבל זה דורש בירור... מן הסתם הם לא ישנו את המדיניות שלהם לרעה....

פורסם

איך אתה מסביר את זה לדוגמא

LG בישראל - מעל 6 או 8 פיקסלים...........בארץ מעל 8

היונדאי בחול - מעל 8 פיקסלים..................בארץ מעל 8 פיקסלים

סאמסונג חול - 8 פיקסלים.......................בארץ 20 !!!

זה מוכיח שהכול קשור במה שהיבואן מחליט ולא מה שהיצרן מחליט

הרי אחרת למה שהיבואן של סאמסונג כבר עכשיו יוריד את רף הפיקסלים השרופים ל 8?

פורסם

מריכים לבקש תגובה מהיבואנית של סאמסונג...

מי היבואן שלהם? חיוון משהו לא?

פורסם

LG ויונדאי נותנים בארץ אחריות על 3 פיקסלים שרופים (בדוק)

מעניין אם השינוי הזה של סמסונג יתפוס גם על מסכים שנקנו לפני

Samsung added, however, that the free exchanges do not apply to customers who purchased their LCD monitors before Jan. 1

.

סעמק :pissed:

פורסם

יש משהוא הרבה יותר חשוב מהאחריות בהחרזה הזאת.

עם סמסונג שהיא יצרנית ענק של מסכי LCD מעלה פתאום את האחריות בצורה מדהימה כנראה שיש קשר לתהליכי היצור של הLCD, יכל להיות שהמסכים שייוצרו מתחילת 2005 יהיו הרבה פחות בעיתיים מבחינת הפיקסלים המתים וזאת הסיבה להכרזה של סמסונג.

פורסם

עד כמה שאני יודע אפשר לממש אחריות ישירות דרך החברה ללא צורך בתמיכה או שירות מהחנות/יבואן שממנו קנית.

ובהחלט זה אמור להשפיע על יבואנים כי הם יכולים לשלוח את המסך לחברה ולקבל אחד אחר חינם ואני חושב שאת המשלוח הלוך חזור SAMSUNG משלמת.

ככה שיש אינטרס משותף לכולם.

פורסם
  • מחבר

יש משהוא הרבה יותר חשוב מהאחריות בהחרזה הזאת.

עם סמסונג שהיא יצרנית ענק של מסכי LCD מעלה פתאום את האחריות בצורה מדהימה כנראה שיש קשר לתהליכי היצור של הLCD, יכל להיות שהמסכים שייוצרו מתחילת 2005 יהיו הרבה פחות בעיתיים מבחינת הפיקסלים המתים וזאת הסיבה להכרזה של סמסונג.

או שפשוט הם יעלו את המחירים, ואת המסכים הדפוקים (שכנראה אי אפשר עדיין להפתר מהם), הם ישבקו תחת חברה אחרת ושם אחר...

ולא נראה לי שאת המשלוח SAMSUNG משלמת, איזה שיקול עסקי יש לעשות את זה, אם אף אחד אחר לא עושה את זה...

פורסם

אל תדאגו, חיון ימשיכו לדפוק אותנו.

המדיניות החדשה תקפה אך ורק בקוראה הדרומית.

SEOUL, Dec 30 Asia Pulse - Samsung Electronics Co. (KSE:05930), the world's largest liquid crystal display (LCD) maker, said Thursday it will offer a so-called zero-pixel-defect warranty for LCD monitors sold in South Korea.

Under the policy, which is to be effective from January 1, Samsung Electronics said it will replace LCD monitors for free if customers find a single defective pixel in the flat-panel screens within six months of purchase.

The policy is aimed at meeting customers' need for perfect-quality LCD monitors, according to Kim Soo-bong, executive vice president of Samsung Electronics's image and display business division, in a statement.

A Samsung Electronics spokesman said the company didn't decide yet whether to expand the policy worldwide.

Using current LCD manufacturing technology, it is considered difficult to make a large LCD panel with zero defects. In general, LCD makers have regarded a panel with less than six defective pixels as normal, Samsung Electronics said.

ההודעה

פורסם
  • מחבר

טוב, לפחות ידיעה זו היא לא חדשה ששווה אזכור בעמוד הראשי (לעומת זה ש AMD בהולנד, אסור לפרסם את ה NO EXECUTE שלהם.... :) ).

פורסם

שאלה קטנה... איך בודקים כמה פיקסלים שרופים יש במסך?

פורסם

מסתכלים על המסך ומחפשים אותם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים