עבור לתוכן

מסך מהבהב - צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

מאז שקניתי את המחשב שלי לפני שנה וקצת בערך תמיד היו לי בעיות של היבהוב במסך מהיום הראשון שהשתמשתי בו.

זה כמו קויים כאלה שלא מספיקים לרעוד. ולא נראה לי שיש לזה קשר לקצב ריענון...

שלקחתי את המחשב לתיקון למרבה הפלא לא הופיעו שום היבהובים וזה כנראה קורה רק בבית שלי או שזה פשוט צירוף מקרים.

במשך השנה הזאת כל פעם האשמתי חלק אחר בגרימת ההבהובים האלה:

בהתחלה המסך, שללתי - חיברתי מסך אחר ועדיין הייתה בעיה.

אחר כך כרטיס מסך, שללתי - חיברתי כרטיס מסך ישן אחר שהיה לי.

לאחר מכן הספק כוח, שללתי קניתי ספק כוח של 350.

אחר כך את הנקודת חשמל בבית (אולי עומס?), שללתי - הוצאתי את כל החיבורים וחיברתי רק את המסך והמחשב + השתמשתי בכבל מאריך כדי לחבר את המחשב לנקודה אחרת. האמת זה אולי קצת עזר אבל עדיין היו היבהובים או שזה שפשוט לא התעסקתי במחשב מספיק זמן כדי שזה יתחיל.

אני צריך לציין שבמחשב שלי כרגע מחובר רק כרטיס מסך geforce mx200 ישן שחיבריתי לבדיקה, שנ צורבים,ספק כוח, שני כוננים ומאוורר ל-CPU.

ניסיתי לנתק את כולם וזה לא עזר (חוץ מאת הכוננים הקשיחים שאם אני ינתק המערכת לא תעלה למרות שיש לי חשד גדול אליהם).

תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת פעם אחת ולתמיד?

פורסם
  • מחבר

מאז שקניתי את המחשב שלי לפני שנה וקצת בערך תמיד היו לי בעיות של היבהוב במסך מהיום הראשון שהשתמשתי בו.

זה כמו קויים כאלה שלא מספיקים לרעוד. ולא נראה לי שיש לזה קשר לקצב ריענון...

שלקחתי את המחשב לתיקון למרבה הפלא לא הופיעו שום היבהובים וזה כנראה קורה רק בבית שלי או שזה פשוט צירוף מקרים.

במשך השנה הזאת כל פעם האשמתי חלק אחר בגרימת ההבהובים האלה:

בהתחלה המסך, שללתי - חיברתי מסך אחר ועדיין הייתה בעיה.

אחר כך כרטיס מסך, שללתי - חיברתי כרטיס מסך ישן אחר שהיה לי.

לאחר מכן הספק כוח, שללתי קניתי ספק כוח של 350.

אחר כך את הנקודת חשמל בבית (אולי עומס?), שללתי - הוצאתי את כל החיבורים וחיברתי רק את המסך והמחשב + השתמשתי בכבל מאריך כדי לחבר את המחשב לנקודה אחרת. האמת זה אולי קצת עזר אבל עדיין היו היבהובים או שזה שפשוט לא התעסקתי במחשב מספיק זמן כדי שזה יתחיל.

אני צריך לציין שבמחשב שלי כרגע מחובר רק כרטיס מסך geforce mx200 ישן שחיבריתי לבדיקה, שנ צורבים,ספק כוח, שני כוננים ומאוורר ל-CPU.

ניסיתי לנתק את כולם וזה לא עזר (חוץ מאת הכוננים הקשיחים שאם אני ינתק המערכת לא תעלה למרות שיש לי חשד גדול אליהם).

תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת פעם אחת ולתמיד?

עזרה... :s05:

פורסם

קשה לקבל תמונה ברורה של הבעיה שלך - תוכל לתאר יותר בפירוט מה בדיוק אתה רואה...

מה יש לך ברדיוס של חצי מטר / מטר מהמסך? תרחיק כל מה שיכול ליצור INTERFERENCE - עכבר \ מקלדת אלוחטיים?? רמקולים ... טלוויזיה ...

פורסם

תרחיק שנאים , טלפונים , טלויזיה וכל שאר הדברים שיוצרים שדה מגנטי.

פורסם

תרחיק שנאים , טלפונים , טלויזיה וכל שאר הדברים שיוצרים שדה מגנטי.

סביר מאוד להניח שזאת הבעיה

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אני אנסה...

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אני אנסה...

איך לא חשבתי על זה?

בכל מקרה זה מפחית את ההיבהובים בהמון...

אבל מה אני יעשה לא אשמתש במקלדת ועכבר אלחוטיים?

פורסם

פשוט תרחיק אותם כמה שאפשר מהמסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים