עבור לתוכן

בעיה בהתקנת ווינדוס XP

Featured Replies

פורסם

קיבלתי מחשב מחנות נעה מחשבים מחיפה.

התקנתי ווינדוס XP הכל היה בסדר חיברתי את המודם הורדתי עדכוני WINDOWS והתקנתי נורטון אנטי וירוס ואינטרנט סקיוריטי.

במהלך השימוש במחשב הכרטיס מסך התקלקל והייתי צריך לשלוח את המחשב חזרה.

אחרי גלגלוים רבים ובעיות רבות אחרות קיבלתי את המחשב חזרה ביום חמישי.

המחשב עלה יפה עם הווינדוס שהתקנתי אבל משום מה את התוכנות נורטון שהתקנתי לא מצאתי במחשב אין לי מושג מה קרה להן.

ניסיתי להתקין נורטון שוב אבל קרה משהו מוזר כל פעם שההתקנה התחילה הופיעה מודעה ברקע כחול כיתוב לבן בגודל של המסך כולו שטוענת שיש איזושהיא בעייה

אין לי מושג מה הבעייה כי לאחר שנייה בערך המחשב עושה ריסט.

התעלמתי מהבעייה ובנתיים חיכיתי עם ההתקנה של הנורטון

הורדתי את התוכנה DEAMON TOOLS בכדי לשימוש אישי מאוחר יותר

במהלך ההתקנה של התוכנה התעוררה אותה בעייה !.

ההבדל הוא שהפעם המחשב עשה ריסט וכל פעם שהוא עלה ישר אותה בעייה צצה והמחשב עושה ריסט במעגל אין סופי !!!!

למה החרא הזה קורה רק לי.

בכל מקרה פירמטתי את המחשב ורציתי להתקין עכשיו וונדוס שוב (הפעם גם הכנתי דיסק הכולל SP2 לפי המדריך המצויין שבאתר ) בכדי שאוכל להשתמש בכל נפח הדיסק הקשיח.

כשהמחשב פתח את הדיסק ולחצתי  אנטר בכדי להתחיל להתקין את הווינדוס קיבלתי הודעה האומרת שווינדוס לא מזהה את הדיסק הקשיח ויש לבדוק אם הוא מחובר כראוי וכל מיני כאלה !.

??????????? הרי הדיסק הקשיח כבר פעל עם ווינדוס אומנם עם בעיות אבל הוא פעל

למה לא ניתן להתקין עליו ווינדוס שוב (ניסיתי גם כן עם דיסק ווינדוס XP מקורי בלי SP2 ). ויש אותה בעייה.

בבקשה בבקשה תמצאו תרופת פלא שתחזיר לי את המחשב נמאס לי כבר מכל הבעיות האלה והשליחה חזרה לחנות.

תודה רבה מראש

ניר גלעד.

פורסם

כשננת את המחשב בחזרה לחנות הם החליפו לך משהו ?

כי יש בעיה דומה לחבר שלי וזה בגלל הכרטיס מסך

תנסה למחוק את הדרייבירים של הכרטיס מסך, ותראה אם הבעיה חוזרת.

אם זה זה יש לך אחריות אז יחליפו לך את הכרטיס וזה אמור להיות בסדר...

פורסם
  • מחבר

בפעם הראשונה הם החזירו לי את המחשב וכנראה הוא נהרס בחלקו בשליחה - הפלופי היה שבור, הכיסוי לחריצי CD נפל ודלת המארז הייתה פתוחה (בדקתי רק נזק חיצוני ולא העזתי לפתוח את המחשב ולראות את הנזקים בפנים - מניסיון עבר).

שלחתי חזרה את המחשב ואז הם החזירו אותו כשאין נזק חיצוני אבל הנורה שמאירה בתוך המחשב הייתה תחילה כחולה וכשהם החזירו הם החליפו אותה לאדומה (למרות שלא ביקשתי), מה שכנראה מראה שהכחולה נשברה.

החנות לא הודיעה על איזושהיא בעייה באחד הרכיבים וגם לא הודיעה על כך שהיא החליפה חלק, כך שאין לי מושג אם יש נזק כלשהו לאחד מהרכיבים.

בקשר לדרייברים, נראה לי שזאת לא הבעייה כי פירמטתי את המחשב ולכן אין בו דרייברים של הכרטיס מסך. כבר הצלחתי להפעיל את הווינדוס עם הכרטיס מסך הזה ככה שהבעיה לא הייתה אמורה לקרות בגלל הכרטיס מסך.

אני מבקש עזרה כי אחרת אאלץ לשלוח את המחשב לחנות ולדרוש החזר.

פורסם

אוקיי אז ככה אחי:

1. בחיים אל תקח שום דבר אלטרוני במשלוח במיוחד לא מחשב עדיף תשקיע זמן ותסע מאשר אחר כך בעיות.

2. אם זה לא הכרטיס מסך יכול להיות שזה הלוח אם, תקח את המחשב לחנות ליד הבית שלך ותבקש שיבדקו מה זה

אתה תחילט אם לשלם להם על תיקון או לא.

3. מנסיון דברים כאלה קורים בגלל התחממות, או שהוא נתקע או שהוא מתחיל מחדש.

בהצלחה אחי.

פורסם

פותח הדיון - אם אתה מעוניין שההדיון לא ינעל , תשנה כותרת.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג אם יש בעיה באיזשהוא חלק כי לא דיווחו לי על שום בעיה מהחנות ואני לא רוצה להתעסק עם המחשב (מבחינת חומרה). בבקשה תגידו אם יש פתרון כלשהו מבחינת תוכנה ואם אין אז מבחינת חומרה או אם הבעיה מצביעה על תקלה באחד מרכיבי המחשב.

פורסם

תראה. יש ביטוח בסיסי ואחריות על משלוח . אתה צריך לבדוק היטב כל פעם שאתה מקבל חבילה בנוכחות הדוור ! ולהתלונן ולחברה ששלחה.

לגבי הבעיה שלך - ברור שאפשר למצוא מה הבעיה. הבעיה היא שאתה בתקופת האחריות ! ולכן אתה לא רוצה שמישהו חוץ מהחנות יתעסק עם המחשב. צלצל לחברה ותספר להם על הבעיה ותשאל מה לעשות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים