עבור לתוכן

מסך 21 ב1750 שקל - איפה הקאטץ' ?

Featured Replies

פורסם

מחירת חיסול ? אולי מסך מחודש ?

פורסם
  • מחבר

אם זה REFURBISHED, הם חייבים לציין את זה, אחרת זו הונאה.

פורסם

או סתם חרא מסך ? :nixweiss:

פורסם

זה טרינטרון ישן, הוא לא שטוח.

פורסם
  • מחבר

לא תמצא מסך 21 בארץ בפחות מ3000 שקל בדר"כ.

כנראה בגלל יבוא/ביקוש מאד מוגבל.

פורסם

נדמה לי שהקט'ש הוא היחס הבהירות שבמסכי CRT חייב להיות גבוה !

שים לב שבמסכי LCD יש לך יחס של 1:350 לפחות !!! בשביל לראות תמונה ברורה באור בהיר

כאשר 1:350 נחשב ממש דפוק למסך אגב אם מישהו קורא את ההודעה הזאת וקנה מסך LCD עם יחס בהירות כזה

פשוט צפויות לו אכזבות ...

שתכירו רק שהמינימום בשביל מסך נורמאלי כיום הוא לפחות 1:450 וזה גם גבולי מומלץ מאוד שהיחס יהיה 1:500 לפחות...

במסך הנ"ל יחס הבהירות הוא 1:200 אני לא בטוח אבל נדמה לי שזה דיי נמוך למסך CRT שלא אמורה להיות לו בעיה בכל מצב של אור

קיצר כדאי לבדוק מה היחס במסכי CRT סטנדרטיים לפני הקנייה ....

פורסם

או סתם חרא מסך ? :nixweiss:

גם לדעתי סתם מסך צעצוע..

המסך לא נמכר בארץ חוץ מבאתר המפוקפק הזה..

לדעתי לא שווה את ההשקעה ובטח שלא מחברה שנקראת "קניה טובה לישראל - KTL" (פשוט פתטי..)

( ממש לא קשור אבל העיצוב שלו מזכיר את המסכים של 1996 :] )

פורסם

זה היה מסך מצויין, ב96'.

כמו שכתבתי כבר, השפורפרת של המסך הזה היא טריניטרון מקורית.

בניגוד לדורות החדשים יותר של טריניטרון, המסך הזה לא שטוח לגמרי(ואפשר לראות את זה בתמונה)

אלה מסכים לא רעים(אני חייב להגיד את זה, אני יושב כרגע מול אחד עם שפורפרת דומה)

אבל לא עומדים בסטנדרט היום,

וגם נראים בהחלט פחות טוב מהטריניטרון השטוחים לגמרי שיש כיום.

פורסם

יש לי אחד כזה 17" של MAG, שפורפרת SONY TRINITRON עגולה אבל זה לא עובר את ה70HZ ב1024x768...

אז במסך 21" זה יהיה זוועה (כמובן שהRR יהיה גבוהה יותר אבל מי לעזאזל יעבוד ב1024x768 עם 21" ?!).

מסך ישן, שפורפרת ישנה וחנות מפוקפקת וגם DELL היא לא חברה שקונים ממנה, DELL קונים למשרדים וכו' ומקבלים מהם מחשבים קומפלט עם חותמת DELL, ז"א המארזים שלהם וההרכבה שלהם ואולי גם המקלדת והעכבר ופה זה נגמר...

זה כמו לקנות מסך IBM... ברור שIBM לא מייצרים מסכים.

לסיכום... לא לקנות.

פורסם

קצת שטויות מה שאתה אומר, כי הדגם הזה שהציעו למכירה, עובד ב 1200X1600 ב85הרץ, וDELL זאת פירמה אמינה

אבל בכללי זה מסך מיושן שלא שווה קניה בשנת 2005 ::) ככה שהסיכום שלך בסופו של דבר היה נכון.

פורסם

זה כמו לקנות מסך IBM... ברור שIBM לא מייצרים מסכים.

אתה מודע לכך ש-IBM מייצרים מסכים באיכות גבוהה ביותר, נכון?

כל הקיץ יצא לי לעבוד בחברת מחשבים גדולה (לא משנה מה שמה), ושם ראיתי כמעט ורק מסכים IBM (חוץ מכמה יוצאי דופן - LG F900P, המסך שיש לי כיום! ;D ) - והם באיכות פנומנלית!

אז לסיכום, תנסה לחשוב ולבדוק את העובדות שלך לפני שאתה מגיב להודעה.

יום טוב

פורסם

IBM לא מייצרים מסכים, הם לוקחים מסך/שפורפרת של חברה מסוימת ואורזים אותו.

נכון שיכול להיות להם מסך HIGH END מצוין אבל לך תדע איזה דגם זה באמת (של החברה שמייצרת את השפורפרת).

עדיף בהרבה לקנות מסך מחברה שגם מייצרת שפורפרות וגם משווקת מסכים והדגם מוכר ויש עליו ביקורות והSPEC ברור.

מסכי IBM (וסתם נתתי IBM כדוגמא) מגיעים ללקוחות של מחשבי IBM שהחברה מספקת, לא מוכרים אותם בחנויות, אולי דגמים בודדים.

ככה גם DELL.

וזאת סיבה מספיקה בשבילי לא לקנות מסך אבל בלי קשר לזה המסך הזה מיושן מאוד ולא שטוח אז לא כדאי.

פורסם

המסך תומך ב 1600X1200 85hrz שזה מצויין.

והמחיר מעולה ל 21".

ובטוח אתה תראה בו יותר טוב מרוב המסכים השטוחים ה "coolim" שאנשים מתהדרים בהם.

וגם היום ב 2005 אם הייתי צריך לקנות מסך חדש הייתי הולך על CRT !

הטכנולוגיה עוד לא בשלה, אתה עדיין משלם ביוקר עבור איכות תמונה ירודה יותר מכל CRT ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים