עבור לתוכן

עזרה בטלויזיה מקרן אחורי

Featured Replies

פורסם

אני צריך עזרה דחוף ממבינים לגביי האם כדאי לקנות טלויזיה מקרן אחורי כמו האלא של הטושיבה בסביבות ה7 8 אלף שקל ה43 אינץ.. או עדיף מקרן כמו של הHP וכאלה אבל חשוב שיראו טוב כי אני רוצה לחבר למחשב אני יודע שמקרן זה הדבר הכי נכון אבל מצד שני אורך חיי מקרן הוא קצר ומחשב דלוק 24 שעות ככה שתיק תק תישרף המנורה ואני יצטרך למשכן את הבית מה אתם אומרים לגבי טלויזיה טושיבה מקרן אחורי? או אם  :יש משהו אחר אז דברו אחים שלי רצוי מעל 40 אינץ

פורסם

גם טלוויזיה עם הקרנה משתמשת במקרן ( WOW....)

אז גם לה אורך חיים לא ארוך במיוחד.

בכלל לא מומלץ לבזבז את חיי הנורה על דברים אחרים מסרטים בDVD לדעתי, אולי מדי פעם גם משחקים- אבל כל שאר הדברים האחרים זה יהיה בזבוז לראות עם מקרן.

פורסם
  • מחבר

אחי פגשתי סוכן של פנסוניק שאלתי אותו אם הוא ממליץ והוא אמר שהאורך חיים של המקרן האחורי יכול להגיע עד ל15 שנה אפילו

פורסם

גם טלוויזיה עם הקרנה משתמשת במקרן ( WOW....)

אז גם לה אורך חיים לא ארוך במיוחד.

בכלל לא מומלץ לבזבז את חיי הנורה על דברים אחרים מסרטים בDVD לדעתי, אולי מדי פעם גם משחקים- אבל כל שאר הדברים האחרים זה יהיה בזבוז לראות עם מקרן.

שטויות, להקרנה אחורית, מכיוון שהמסך נמצא פחות ממטר ממנה, יש נורה הרבה יותר חלשה, ולכן היא מחזיקה הרבה יותר זמן... זה לא קשור.

פורסם

מבחינת איכות, עדיף מקרן קידמי טוב.

חוצמזה גם אורך חיים של 5,000 שעות נשמע לי לא רע.

אם אתה משתמש במקרן במשך נניח שלוש שעות כל יום (שזה נשמע לי מופרך), זה עדיין מחזיק 5 שנים.

פורסם
  • מחבר

קשה למצוא מקרן עד 5000 שעות עבודה במחיר של עד 7 אלף שקל ומקרן טוב....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים