פורסם 2005 בינואר 120 שנים אני לא ממש בטוח שזה קשור לפורום הזה... אבל ראיתי אלקטרוניקה אז חשבתי ששווה לנסות...אז ככה... יש לי שני ספקי כוח... אחד נמצא בשימוש והשני לא... השאלה שלי אם אני יכול לחבר אותם? איך זה ישפיע על המחשב? והאם זה יסכן לי משהו?
פורסם 2005 בינואר 120 שנים מחבר זה מה שאני שואל... חחח יש לי שני ספקי כוח.. אני יכול איכשהו להשתמש בשניהם?
פורסם 2005 בינואר 120 שנים שוב נשאלת השאלה - למה?בוא נגיד לרגע שאתה יכול, תשב כמה ימים, תלחים, תשבור, תפרק, תשנה, בסוף הכל יעבוד.ומה עכשיו? מה יצא לך מכל הסיפור הזה?
פורסם 2005 בינואר 120 שנים למה עם נגיד יש לו שניים של 350 והוא רוצהה להפעיל את הכל בלי אפשרות שיהיה לו יותר מידי רכיבים אז זה רעיון טוב
פורסם 2005 בינואר 120 שנים דווקא מדליק, אתה יכול לעשות שספק אחד יהיה לכל האורות והתאורה והשיט הזה....
פורסם 2005 בינואר 120 שנים תקצר את הכבל הירוק עם השחור בחיבור ספר ללוח ומהספק שאתה מחבר לחשמל אותו תעביר חוטים לחיבור חשמל של הספק שקיצרת בו את החיבורים וזהו כאשר אתה תדליק את הספק שמחובר לחשמל , הראשי אז הוא ידליק גם את השני כי הוא יקבל חשמל ולא צריך זרמם מהלוח כי קיצרת את החיבורים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.