פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים האם מישהו יכול לומר לי האם צביקה פיק (הזמר) שרת במשמר הגבול כקצין או בכלל ? לא הצלחתי למצוא מידע אודות שירותו הצבאי ואני יכול להשבע שראיתי אותו בטלויזיה פעם במדי מג"ב עם דרגות קצונה.תודה לעוזרים.
פורסם 2005 בינואר 320 שנים מחבר LOLלא, לא. ראיתי תוכנית לפני שנים והוא היה במדים והתערבתי עם חברה שלי שאמרה שאני מדבר שטויות ושאני אוכיח לה. לצערי חיפושים ברשת לא העלו דבר. כבר שמחתי לראות שמישהו ענה לי בפורום אבל בסוף זו סתם הסתלבטות עלי.באתר הרישמי שלו אגב אין שום התייחסות לשירותו הצבאי.אני לא מעריץ שלו. אני מעריץ את הבנות שלו - הזמרות האיכותיוית והיפות. (mega lol)
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים "אחת נראית בסדר, אבל השניה עקומה " כך אמר החתיך :lol: :lol: :lol: :bash: :bash: :bash:
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים עזוב שתי כותמות שלא יודעות כלום מהחיים שלהם, לעזאזל - אם רק היה לי ציצי אז הייתי מנפח אותו עם הסיליקון מהגלגלים של הרולר בליידס שלי, הולך מתלבש כמו דנה אינטרנשיונל ובעצמי מצליח יותר מהם! הדבר היחיד שהם יודעות לעשות זה לרקוד ג'אז-בגרוש, להיות הבנות של אבא שלהם - ולהיות ה"אחיות" של המפיקים שלהם כשצריך (ומהבין יבין). אני מקווה מאוד שאמרת את זה בציניות.. בכל אופן ניסית לחפש "צביקה פיק + צה"ל " או "צביקה פיק + מג"ב"? אם לא אז כדאי שתעשה את זה... אלפבית של חיפוש בגוגל. בהצלחה, או מה שזה לא יהיה....
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים תגידו, לא נמאס לכם?עוד תגובה מפגרת אחת והת'רד ינעל.שניהם מכוערות חבל"ז!!!!!!!!!!!
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים they're maybe ugly, but don't even get me started on your intelligenceננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.