פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים אתה בעצמך שאלת:אחי אני Newbieמה זה אובר קלוק ואיך אני עושה את זה?בקשר לבעיה עם המשחק - אני לא יודע מה הבעיה :-\
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר ד"אניסיתי להתקין עידכוניםולא עזראבל במשחקים החדשים אין לי בעיהNfSU2ו-SonicHeros
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים תוריד תוכנה שקוראים לה atitool שמה כשתדליק אותה היא תגיד לך שהכרטיס מסך שלך נעול לשינויי תדרים>היא תשלח אותך לאיזה אתר ,תוריד משמה דרייבר פרוץ. אחרי זה תתקין אותו תעשה ריסטארט . אחרי זה כנס לתוכנה היא תגיד לך שוב שהכרטיס נעול שוב. תתעלם מזה,ותחפש שמה אוםציה שאומרת פיינד מקס קור. תשאיר אותו ככה לכמה דקות עד שהוא ינעל על איזה תדר חדש לליבה. אחרי זה תעשה גם לזיכרונות אחרי שזה יסיים לזה תשמור את התוצאות על שם חדש ותשים לו שכל פעם שתעלה תמחשב התוצאות יעלו אוטומאטית. זה יעשה את הטריק ויעלה לך את הכרטיס לרמה של 9600 פרו
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים תודה אחי...רק בעיה אחת קטנה..יש לי את המשחק GunBound (למי שמכיר)..עכשיו שהוא נכנס לי למשחק אז המסך ניהיה מתוחואין במשחק כיוון רזולוציות.. (המסך שלי מוגדר על 1024X768)מה אני עושה?קרה לי, אני פשוט שיניתי עם הכפתורים על המסך כי לא רק שזה נמתח, זה גם זז בצורה קיצונית.ואיך קוראים לך שם?
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר Henme ובקשר ל: link=topic=100480.msg847421#msg847421 date=1104516571]תוריד תוכנה שקוראים לה atitool שמה כשתדליק אותה היא תגיד לך שהכרטיס מסך שלך נעול לשינויי תדרים>היא תשלח אותך לאיזה אתר ,תוריד משמה דרייבר פרוץ. אחרי זה תתקין אותו תעשה ריסטארט . אחרי זה כנס לתוכנה היא תגיד לך שוב שהכרטיס נעול שוב. תתעלם מזה,ותחפש שמה אוםציה שאומרת פיינד מקס קור. תשאיר אותו ככה לכמה דקות עד שהוא ינעל על איזה תדר חדש לליבה. אחרי זה תעשה גם לזיכרונות אחרי שזה יסיים לזה תשמור את התוצאות על שם חדש ותשים לו שכל פעם שתעלה תמחשב התוצאות יעלו אוטומאטית. זה יעשה את הטריק ויעלה לך את הכרטיס לרמה של 9600 פרו אני לא ממש בטוח לגביי זה אני פוחד שזה יהרוס לי או משו... אבל אם ישך מדריך עם תמונות או משו אז סבבה כי פעם ניסיתי לעשות משו שאמרו במילים ודפק לי חלק במחשב והשם שלי שם זה Henmeva
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.