פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים directx1 הכי חדש.2דרייברים נסה הכי חדשים 70.משהו 3. אולי היה לך בעבר כרטיס ATI ויש התנגשות נסה תוכנה שמסירה את כל הדרייברים והקבצים שאתה לא צריך מדרייברים ישנים.
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר צודק... באמת היה לי כרטיס מסוג ati... ואתה יכול להביא לי קישור או שם של תוכנה שיכולה להסיר את הדרייברים של ati?ובקשר לדרייבירים הכי חדשים.. אז זה לא הגיע עדיין ל70... זה כולה באיזה 66 או 69 אני לא זוכר
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים אתה צריך להשתמש בתוכנת ניקוי דריברים על מנת לנקות לחלוטין את הדרייבר מהחשב.
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים ברור שיש.לפותח הת'רד,איזה ספק כח יש לך? אם הוא ג'נרי,הכרטיס שלך לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן,אם הוא ספק כח איכותי,תממש את האחריות ותחליף את הכרטיס.
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים אין בכלל ל6600 חיבור לספק חבל שאתה לא בודק לפני שאתה מטעה אנשים עם מידע שגוי בעליל.תלחץ על התמונה ותראה אותה יחד עם החיבור מולקס בגדול
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר מסתומרת הכרטיס לא יחזיק מעמד...? ואני לא יודע איזה ספק יש לי.. ולמה להחליף את הכרטיס?וד"א הינה הספק כוח שיש ליhttp://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5369
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים חבל שאתה לא בודק לפני שאתה מטעה אנשים עם מידע שגוי בעליל.תלחץ על התמונה ותראה אותה יחד עם החיבור מולקס בגדולקודם כל לא צריך להעשים לי יש 6600GT ואין לו חיבור לספק אז חשבתי שאין בכלל
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים תקשיב שניה גם לי יש את הכרטיס הזה...שאתה מחבר את הכרטיס ללוח אם..אז מהצד שהוא פונה לסידרום..ארדיסק וכל השטיות האלה...שם יש חיבור לספק!..תסדוק עם זה מחובר טוב(ם בכלל זה מחובר)...דבר שני...תבדוק את החיבור בין הכרטיס למסך!!!! זה חשוב מאוד...היו לי גם בעיות...שראיתי סגול!!...וזה היה בגלל זה הכרטיס לא היה מחובר טוב למסך!!!
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים עם אתה מדבר אלי אז אני יודע מה זה כרטיס מסך ומזה חיבור לספק לא קיבלתי ואין לי חיבור לספק
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים קודם כל לא צריך להעשים לי יש 6600GT ואין לו חיבור לספק אז חשבתי שאין בכלל *להאשים. ואם כבר לא האשמתי אף אחד, פשוט תבדוק דברים שאתה לא בטוח בהם. מאוד תמוהה שיש לך 6600GT ולא ידעת שיש לו חיבור חשמל : עריכה: עם אתה מדבר אלי אז אני יודע מה זה כרטיס מסך ומזה חיבור לספק לא קיבלתי ואין לי חיבור לספק אם אתה אכן בטוח שאתה יודע מזה חיבור חשמל/מולקס ואתה בטוח שאין אחד כזה... תבדוק שזה בטוח 6600GT.... מאוד מוזר כל הקטע
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים דייי לריב ה kon יש כרטיס pci-e שבא בלי חיבור חשמל גירסות ה AGP מגיעות עם חיבורי חשמל OK? הנה למדתם עכשיו משהו חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.