פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים אז ככה.. קניתי את הכרטיס מסך הזה והתקנתי שני משחקים ויש בהם פול באגים (אגב אלה שני המשחקים שבאו עם הכרטיס - הנסיך הפרסי וספלינטר סל) מה אני עושה?! התקנתי את הדרייברים (אבל אני לא בטוח שהם טובים) אז בבקשה שמישהו יעזור לי... כי זה כרטיס ממש חדש
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר הרבה באגים זה אומר שיש לי כל מיני קווים ושטויות באמצע המשחק, אממ הדריברים שאני משתמש הורדתי את זה מהאתר של nvidia אני לא ממש יודע איך קוראים להם..
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים תבדוק אם המאורר שיש לך על הכרטיס עובד.תבדוק מה הדרייברים או בשם של הקובץ עצמו או בהגדרות מתקדמות של תצוגה שמה זה כתוב.
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים קרה לי תבעיה שיש לך בפיפא 2005 .מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך 66.93 והתקנתי דרייבר ישן יותר גרסאת וזה הסתדר 61.76כנראה שיש בעיה במשחקים מסויימים עם הדרייבר הזה
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר Nישהו פה יכול להביא לי קישור לדרייבר יותר ישן? כי אני ממש לא מבין בזה... מה חדש ומה לא..
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים הנה לינק לישן יותר http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=license&id=1&file=278 אבל חשוב למחוק את הדרייבר הקודם
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר טוב אז בדקתי את הדרייבר הישן וזה לא פעל לי... למישהו יש רעיונות אחרים?ומסתומרת תחבר תכרטיס לספק?!?
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים תחבר את הכרטיס לספק מה קשור?! אם הוא לא היה מחובר לספק הכרטיס מסך לא היה נדלק... ומסתומרת תחבר תכרטיס לספק?!? הכרטיס מסך אמור להיות מחובר לספר כוח הוא צורך חשמל גם מהספק וגם מיציאת ה-APG...
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר אממ... בואו נחזור לנושא המקורי... למה יש לי באגים במשחק ומה אני יכול לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.