עבור לתוכן

מס' שאלות....בקשר למצלמות דיגיטליות...

Featured Replies

פורסם

1. איך המצלמה של אולימפוס C-370?

האם היא שווה 888 ש"ח?

2. איך החברה Fujifilm?

כי כל המצלמות שלה זולות בהרבה משל שאר החברות אבל עד כמה שידוע לי היא אמורה להיות די טובה....

3. איך החברה Kodak?

4. למה אני רואה שבארץ מוכרים דגמי D-xxx של אולימפוס אבל באתר הרשמי שלהם לא קיימים כאלה דגמים?

פורסם

1. מצלמה דיגיטלית רגילה, מסך 1.5" (קטן), אוטו' עם מצבים מוגדרים מראש.

שווה את המחיר? אפשר לומר...אם כי בהשקעה של 1050 ש"ח אתה יכול לרכוש את ה-Canon A75.

כמו כן, קח לתשומת ליבך שכרטיסי ה-xD מאד יקרים (פי 2 מה-CF שבו משתמש הקנון).

http://www.dpreview.com/news/0409/04091606olympus_d535z.asp

2. החברה עצמה טובה, יש לה דגמים טובים ופחות טובים. כמו לכל חברה.

3. לא משו בתחום.

4. בגלל שלדגמים האלו יש 2 שמות, שם אירופאי ושם אמריקאי. לכן הם בעלי שמות אחרים. ככה זה גם קיים במספר חברות אחרות. זו אותה מצלמה בדיוק רק עם כיתוב אחר. (כמו שאת ה-Canon S50 משווקים בצבע שחור בארה"ב ובצבע כסוף באירופה).

מה התקציב המקסימלי שאתה מוכן להוציא על מצלמה דיגיטלית + כרטיס זיכרון (שזה חובה אם אתה רוצה לצלם יותר מ-10 תמונות ::) ).

פורסם

3. לא משו בתחום.

הממ... אם אתה כותב שלפוג'י יש "דגמים טובים ופחות טובים" מין ההגינות לכתוב את אותם דברים גם על קודאק. יש להם מצלמות מרשימות מאוד (כמו ה-DCS ProSLR/C שאמנם פחות טובה מה-EOS-1Ds, אבל עדיין מצלמה מצויינת). גם בין הקומפקטיות יש להם מצלמות בכלל לא רעות, למשל ה-DX6490. לא הייתי פוסל מצלמה של קודאק מבלי לקרוא עליה ביקורת קודם.

פורסם

בהתייחסותי כאן לחברות אני לא מחשיב את ה-HighEnd כיוון שמרבית המשתמשים כאן לא מוציאים מעל 5 אלף על מצלמה, לכן אני מגיב בהתאם.

אמת שה--DX6490 מצויינת, שכחתי אותה. כמדומני היא גם זכתה בפרס כלשהו השנה :s05: .

פורסם

2. איך החברה Fujifilm?

לא מומלץ בכלל.

המצלמות שלהן זולות אך לא שוות בגלל שהם אוטומטיות לחלוטין אי אפשר להגדיר שום דבר ידני (אבל ממש כלום!).

חוץ מזה שהמסך LCD שלהם לא איכותי וקטן, הממשק שלו לא ממש נוח, כרטיס הזכרון שלו יותר יקר וגם באוטומט אין לו כמעט בכלל מצבי צילום.

(אני מדבר כמובן על המצלמות הקומפקטיות שלהם, דגמי הFinePix)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים