פורסם 2005 בינואר 220 שנים כן [glow=black,2,300]שחור[/glow] זוהר ב UV [glow=blue,2,300]כחול[/glow] ממש טוב :s05: תוכל לתת תמונה?
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר אין לי מצלמה טובה כדי לצלם דבר כזה אבל זה חומר מיוחד שקולט אור שהוא בצבע שחור וככה הוא זוהר
פורסם 2005 בינואר 220 שנים אין לי מצלמה טובה כדי לצלם דבר כזה אבל זה חומר מיוחד שקולט אור שהוא בצבע שחור וככה הוא זוהר אם אתה אומר... :s05:
פורסם 2005 בינואר 320 שנים נו, הוא מבריק.אבל נראה לי שאתה לא כל כך יודע מה ההבדל בין מבריק לממש זוהר...יש לך בכלל מנורת UV או רק מנורה שמפיצה אור צבעוני ? (כחול\אדום\ירוק וכו..)את האור של ה UV כמעט ולא רואים, רק שמקרבים אליו מוצר זוהר בUV אתה רואה שהצבע של המוצר זורח ממש כמו מנורה, כמו הסטיק הירוק ששוברים..
פורסם 2005 בינואר 320 שנים מחבר יש לי UV אני יודע מה זה אבל נחמד בכל זאתעשיתי עוד משו תגידו עם יפה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 320 שנים רועי ממש בוגר בצידך ולפותח הת'ארד,יש לך הוכחה שיש דבר כזה צבע שחור רגיש ל-UV?
פורסם 2005 בינואר 520 שנים איזה קטע גמני עשיתי בדיוק משהו דומה רק בשחור חחחח *מי אמר שאנחנו\ אני לא מאמין? פשוט רציתי לראות תמונה כדי לראות איך זה נראה. שלא תבין לא נכון- למרות שזה פרויקט קטן- כל הכבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.