פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים באמת צבע מכוער אבל למי אכפת מהצבע ? לכל העולם יש היום מארזים פתוחים אה ? אני אישית לא מאלה שזה מרגש אותם ???
פורסם 2005 בינואר 120 שנים מחבר מה יש לכם כל כך נגד הצבע הצבע הזה הוא בישביל חבר אצלי זה צבע שחור אבל עדיין מה רע בירון לא מבין :screwy:
פורסם 2005 בינואר 120 שנים זה מאוד תלוי בצבע המארז, אם יש תאורה או מאוררי לדים.. וכואדום זה צבע יפה, אבל זה תלוי איך זה משתלב עם שאר הצבעים, כנ"ל כחולשחור משתלב עם הכלוצהוב כמעט ולא משתלב עם צבעים אחרים, אבל יש מקרים בודדים שזה בכל זאת יוצא יפה
פורסם 2005 בינואר 120 שנים מה צבע המארז שלך?סתם חבל שתקנה ספריי במיוחד בשביל זה. אולי תצבע את כל המארז כבר?
פורסם 2005 בינואר 120 שנים מחבר המארז שלי שחור של RAID MAX ה COBRA אני חושב הכל הירוק לא בישבילי זה לחבר אצלי הם שחורים אבל יש ביקוש ליצור אז איזה צבעים קולטים UV??????????????
פורסם 2005 בינואר 120 שנים תצטרך לקנות ספריי מיוחד שזוהר באולטרה, תחפש בהום סנטר, ACE קנה ובנה, וכו...לא ידוע לי על איזולירבנד שזוהר בUV, יש עטים אבל זה לא ממש יעזור לך (:
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר טוב שניסיתי את הירוק הוא כן זוהר ב UV והשחור שלי גם זוהר יוצא ממש נחמד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.