פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים רוצה תגובות עם העבודה טובה עם ניראה טוב[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים נחמד , הצבע לא משהו גם לדעתי.נ.ב - תתקן קצת את הכותרת , קודם כל זה אומרים ושנית - תוריד בבקשה מסימני הקריאה...אחד יספיק.
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר זה מרגש אותי שאנשים אומרים נחמד על היצירה שלי תודה תודה לכולם :jump:
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים בפעם הבאה תשים את האזיקון על האיזולירבנד, בשביל שהאיזולירבנד לא יפתח עם הזמן..
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר בישביל שהוא לא יפתח האזיכון ליפני כדי שהחוטים הקטנים לא יפתחו אותו כי ההזיכון מחזיק אותם והחומר עצמו דביק מאוד לא ניפתח סתם ככה
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים אני מדבר מניסיון, עשיתי הרבה מאוד כבלים כאלה, והקצה של האיזולירבנד נפתח קצת עם הזמן, אם האזיקון היה יושב על קצה האיזולירבנד לא היה לו סיכוי להפתח..
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים אני מדבר מניסיון, עשיתי הרבה מאוד כבלים כאלה, והקצה של האיזולירבנד נפתח קצת עם הזמן, אם האזיקון היה יושב על קצה האיזולירבנד לא היה לו סיכוי להפתח.. ואללה אתה צודק.. זה מעצבן.. ואחי יצא יפה! רק הצבע מגעיל לדעתי
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים ירוק כהה גם לפי דעתי הצבע לא יפה כל כך, תנסה לצייר עליו כל מיני צורות כדי שלא יבחינו בו. אבל בסך הכל עבודה יפה מאוד .
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים הוא יאבד מהגמישות שגם ככה כבר כמעט ואין לולדעתי עדיף לעשות ספריי צבע אם הצבע מפריע לבעל המחשבאל תצבע אותו רק בגלל שהוא לא מוצא חין בעיניי חברי הפורום..וסתם כי אני חייב, גם בעיניי הצבע לא משהו ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.