פורסם 2005 בינואר 520 שנים מחבר אוקי אז נגיד אני יוכל לחבר מאורר של 50 מ"מ ל USBבמקום לחיבור מולקס???אה ואיזה מתח עובר בחיבור מולקס?
פורסם 2005 בינואר 520 שנים בשביל מאוורר שהוא צריך 12v תשתמש בכבלים צהוב ושחור במולקס שנותנים לך 12 וולט
פורסם 2005 בינואר 520 שנים מאורור של 5ס"מ סתם מיותר ...........והקטנה של הצינור אני לא ממש הבנתי , זה יפה אבל מוזר , ככה טיפ קטן בכדי להגביר את עוצמת האפקט תשתמש בלד UB
פורסם 2005 בינואר 620 שנים מחבר ככה טיפ קטן בכדי להגביר את עוצמת האפקט תשתמש בלד UBמזה לד UB? תוכל לתת תמונה שלו אך הוא נראה...?ואם הלד הזה יוכל להתחבר למתח של 5V??(למה דווקא 5?)מצאתי יציאה קידמית עם חיבור USB שאני בכלל לא משתמש בו ככה אני יוכל לנצל את החוט של ה USB ולקחת משם את המתח...
פורסם 2005 בינואר 620 שנים בשביל החזון, תראה מה אפשר לעשות עם ציוד מקצועי של מסגר:http://www.hwzone.co.il/gallery/album03
פורסם 2005 בינואר 720 שנים איפה אתה הולך לשים את הצינור עם הלדים? לא עולה לי בראש איפה אתה יכול לשים אותו... כאילו בחלון זה לא יצא יפה...
פורסם 2005 בינואר 820 שנים רעיון מאוד מאוד מאוד יפה!!!!!!!!!!!!!! תעשה את זה ויצא פצצה!!! ואללה צודק....! רעיון מקורי אחי!
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים מחבר זה פארקרד בל כמו שכבר ציינתי אז הלוח אם שלי נשרף ככה שהמחשב מת אבל אני קונה מחשב חדשש צפו להפתעות!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.