פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים שלום לכולם! אז ככה אחרי 6 שנים עם מחשב תוצרת פאקרד בל (לפני שאתם מתנפלים עלי קיבלתי אותו בחינם לא הייתה לי אפשרות לבחור ) החלטתי להחיות אותו קצת.... (אחרי שפתחתי אותו הבנתי שהוא זקוק בדחיפות לטיפול נמרץ..... טוב אז ככה היות וזה המודינג הראשון שלי אני הייתי רוצה שתעזרו לי ותראו מה אני צריך לשפר ....להוסיף.... אז נתחיל מהדבר הראשון צביעת דלת המארז 1 צביעת דלת המארז הדלת נראית ככה: החלטתי שאני רוצה לעשות אפקט מראה במחשב לכן לפי המדריכים שפורסמו בפורום התחלתי לשייף את הצבע מהדלת... את העיקרון אך לקבל את אפקט המראה הבנתי פלוס אני רוצה גם לעשות ציור כזה על הדלת ומה ששחכתי לציין אני רוצה גם להוסיף מאורר רק שאני לא יודע איפה תוכלו בבקשה לייעץ איפה אני יוכל לעשות אותה?!?! והצבעים שאני מתמש לצביעת המאז הם צבע כסף ואחרי זה אני יעהבור על זה עם לכה: נעבור לחלק השני בניית מקום להארד דיסקים במארז את זה לא ממש אני יודע אך לעשות לכן אני יראה תמונה אך זה נראה במארז שלי חשבתי לבנות מין קופסה כמו שיש לסידירום ולפלופי ולשם להכניס את 2 הארדים ועוד דבר אם תשימו לב בתמונה 2 הארדים מודבקים כי במארז היה מקום רק לאחד כמו שיש בתמונה הזאת דבר 3 סידור כבלים במחשב חשבתי לעשות את זה ע"י כבלים מעוגלים... דבר רביעי חשבתי לשנות את כפתור ההפעלה מחדש והריסטרט למעלה לעשות מי קופסת בקרה כזרת שתישלוט על הפאן באס ריסטרט ובמקום הכפתור הפעלה מחדש לשם אני יכניס את האינפרא אדום שניתן כאן באחד המדריכים אז במקום החיבור הזה: ולהעביר הכל לפה אני חושב שזה מקום מצויין : ובמקום כפתןר ההפעלה לשים שם את קולט האינפרא אדום מה אתם אומרים מה אני יכול לשפר....
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מה אתם אומרים מה אני יכול לשפר....תמיד אפשר לשפר הכל....אני ממליץ לך לעגל כבלים ...(יש מדריך באתר)...בקשר למאוורר אני ממליץ לך לשים אותו בראש של הציור ההוא.....למה יש לך שני הארד דיסקים שדבוקים עם איזולירבנד אחד לשני ובאמצע יש קרטון??בהצלחה
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים אמנם סביר להניח שתשאוב הנאה גדולה מבניית כלוב לקשיחים - אבל יהיה יותר קל להשיג אחד כזה ממארז ישן או דפוק, מחבר או מחנות שאיננה זקוקה לו (כמו שעשיתי בפעם הראשונה... - אחחח הזכרונות...) ולהרכיב אותו בתוך המארז הקיים. לגבי הדלקת המחשב ע"י אינפרה-אדום, זה בלתי אפשרי ע"י שימוש במעגל שפורסם כאן מכיוון שהמעגל מעהיר מידע לתוכנה - אם תרצה לשלוט בהדלקת/כיבוי המארז באמצעות שלט נייתי ממליץ על שלט אינפרה/רדיו פשוט של כפתור אחד שישלוט בממסר מתאים. במחשבה שניה - יש סיכוי קלוש שע"י הוספת מעגל שני ניתן להשתמש במעגל הקיים להפעלת המחשב... - צריך לבדוק... בכל מקרה - בהצלחה
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר אמנם סביר להניח שתשאוב הנאה גדולה מבניית כלוב לקשיחים - אבל יהיה יותר קל להשיג אחד כזה ממארז ישן או דפוק, מחבר או מחנות שאיננה זקוקה לו (כמו שעשיתי בפעם הראשונה... - אחחח הזכרונות...) ולהרכיב אותו בתוך המארז הקיים. אממממ...לפי דעתי יהיה לי קל כי אבא שלי רתך ומסגר...אז הוא יעזור לי עם הקטע הזה של הארדיםבקשר איפה לשים את המאורר רעיון מאוד מעניין בראש של התמונה! תודהויש לי עוד שאלה אך אני יכול נגיד לעשות מדבקה שליה יהיה כתוב CABEL GUY אבל יפה כזה ראיתי פה בכמה מודינגים....ונ.ב תודה על העזרה!
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים קודם בהצלחה!דבר שני אתה יכול לקנות נייר מדבקה שאתה מדפיס עליו וזה יעני כזה מדבקה אתה יכול להשיג את זהמכל חנות משרדית כלי כתיבה וכו"
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר תודה...ועוד דבר מצאתי מאורר של 50 מ"מ שאני רוצה לשים אותו בראש של הציור האם שווה לקנות את המאורר ב 13 שקל? ועוד שאלה מבם שרוולים?
פורסם 2005 בינואר 120 שנים שרוולים, כמו שאתה שומע, זה שרוול מתכווץ, ששמים בד"כ על החוטים שיוצאים מספק הכוח, הם באים בשלל צבעים, ונחרשו במלא אבל מלא ת'ראדים בפורום רק תעשה חיפוש קטן וזהו.
פורסם 2005 בינואר 120 שנים מחבר כן תודה...טוב התחלתי להתקדם במודינג... עם הצבע עדיין לא ממש התחלתי אבל התחלתי "לבנות" את המקום ל 2 הארדים שלי פירקתי את הסידירום X48 תוצרת פאקרד בל כמה אהבתי להרוס אותו ( ) חחחח הנה התמונות: אחרי הפירוק נשארתי עם 2 חתיכות אלומניום חיצוניות אני חושב שהן יתאימו להארדים מה אתם אומרים?!?! :s05: ועוד דבר... היום היה לימאוד משעמם לכן הוצאתי את כל מלאי האלקטרוניקה שלי והתחלתי להרכיב מרוב שעמום... חיבורים עם לדים ואז מצאתי מין צינור פלסטיק כזה אני אפילו לא יודע מאיפה הוא... ??? וחיברתי בהתוצאות מדברות בשם עצמן תגיבו מה אתם אומרים ומה איפשר לעשות עם זה?!? איפה אפשר נגיד להרכיב את זה....? וזה התוצאות: מה דעתכם?
פורסם 2005 בינואר 120 שנים הקטע עם הצינור ממש ממש יפה ומקורי אני חושב שזה יתרום ממש למוד!!! ואני חושב שכדי לך לעשות אז חלון לא??? גם אם אבא שלך יכול לעזור לך עם כלים וחומרים למה לא עוד יותר טוב!!
פורסם 2005 בינואר 320 שנים הקטע עם הצינור ממש ממש יפה ומקורי אני חושב שזה יתרום ממש למוד!!! צודק!ולשאלתך פותח הת'ארד,אתה יכול לחבר את הלדים למארז על ידי נגד מתאים ומולקס פנוי...
פורסם 2005 בינואר 520 שנים מחבר חחחח תודהיש לי עוד כמה שאלות (מצטער אני פשוט חדש בזה...)רציתי לדעת מה המתח בכל אחד מהחיבורים הבאים:COMUSBLPTPS-PALAM - זה של הכברים העגול הזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.