עבור לתוכן

בעיה בהצגת סרט DVD מכונן במחשב

Featured Replies

פורסם

אז ככה

בזמן האחרון, כל סרט DVD שאני שם בכונן, לא מוכן לעלות כמו שצריך...

המדיה פלייר מסרב לנגן אותו (או שהוא מוציא הודעה או שהוא נתקע), windvd PowerDVD מתחיל להעלות את הסרט ונסגר מעצמו....

הדרך היחידה שהצלחתי לראות את הסרט זה דרך DVDx  :-\

זו לא נראית לי כמו בעית חומרה, כי הכונן כן מצליח בסופו של דבר לנגן את הסרט (אפילו עם זה בדרכים עקיפות), והוא גם מתפקד טוב עם דיסקים רגילים והכל, ואני גם יכול לראות את התיקיות שנמצאות על הדיסק עצמו.

למישהו יש רעיון?

אולי קודקים? או תוכנות אחרות?

תודה מראש...  :)

פורסם

האם זה קורה בסרט ספציפי או בכל הסרטים? (סרטי דיוידי).

פורסם
  • מחבר

אמממ

אפשר להגיד שכל סרט

גם סרטים שעבדו מצויין ב-DVD בסלון, ושעבדו מצוין אצל חברים (כשניסו להעלות מכונן במחשב), גרמו לאותן תופעות אצלי... :'(

היה רק סרט אחד שעבד, ממש מזמן (נדמה לי "החיים יפים"...). אבל גם זה לא בטוח - יכול להיות שאני כבר לא זוכר טוב :-\

תוספת קטנה: התבלבלתי קודם, ניסיתי להעלות את ה-DVD עם התוכנה powerDVD, לא winDVD כמו שכתבתי.

פורסם

נסה באמת את WINDVD (אני משתמש בה ואוהב אותה מאוד) ותראה אם הבעיה קיימת,איזה כונן זה בכלל? נראה לי שהעינית צריכה ניקוי.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה להשתמש בה...

הכונן הוא כונן cd-dvd-rom של טושיבה.

וכבר אמרתי, לא נראה לי שזו בעית חומרה, כי עובדה שאני כן מצליח לקרוא את הסרט באמצעים קצת "לא קונוונציונליים"...

פורסם

אם יש לך אפשרות,נסה לקחת את הכונן ותבדוק אותו על מחשב אחר,אם גם שם יש בעיות,נראה לי שהוא הולך למות.

פורסם

פשוט מאוד, תשתמש בתוכנה החינמית והמעולה VLC, תמיד כשהאחרים עשו לי בעיות היא עובדת (FILE->OPEN DVD)....

http://www.videolan.org/vlc/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים