עבור לתוכן

לא מצליח לשבור את מחסום ה-12,000 ב-3dMark03

Featured Replies

פורסם

נכנסתי ל-ORB וראיתי אינספור מערכות עם אוברקלוק פחות קיצוני משלי מקבלות ציונים יותר טובים.

הכרטיס שלי גם לא כל-כך גמיש לאוברקלוק ועל יותר מ-410/1158 הוא פשוט נתקע.

מה אני עושה?

פורסם

New cooler + Cupper ram sinks....  

:)

Good Luck !

פורסם
  • מחבר

WTF?

הכרטיס מצויד בקירור עוצמתי, ואפילו לא מתקרב ל-60 מעלות.

כנראה שמדובר במגבלה חומרתית, אבל למה? לפי ה-ORB, ה-6800 GT של לידטק יכול וצריך להגיע למהירויות שעון גבוהות יותר.

פורסם

You didnt mention it, how am i suppose to know ?

Yeah, you right may be a hardware problem but still even if it is you cant do anything about it, the Manufacturer doesnt give you obligation that you can OC to X speeds etc.

Anyway Good Luck ! :)

פורסם

תוריד את ההיט סינק ותמרח משחה חדשה... המשחה מרוחה שם גרוע מאוד...

פורסם
  • מחבר

אבל זאת לא בעיית טמפרטורה :s07:

גם בלילה חורפי הכרטיס לא עולה ליותר מ-410/1158.

פורסם

מה עם המעבד? לא רק שזה P4, אלא שנראה כאילו אתה עובד בsingle channel (אלא אם יש לך 2x256+2x128?). אם זה 3 סטיקים תעיף את אחד מהם ותראה אם התוצאה עולה

פורסם

אבל זאת לא בעיית טמפרטורה  :s07:

גם בלילה חורפי הכרטיס לא עולה ליותר מ-410/1158.

לא קשור, לפעמים שהמשחה מרוחה נגיד על צד אחד של הליבה זה גורם לחוסר יציבות או אפילו ל RESTARTים ! למרות שהחום נישאר על טמפרטורה נמוכה...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לנזאר, הבנתי למה התכוונת :xyxthumbs:

יש לך המלצה למשחה + איפה לקנות?

מקפליי - אני לא יודע אם הלוח שלי תומך בדואל צ'אנל, אבל יש בו שלושה סלוטים ושני סטיקים (אחד של 256 מגה ואחד של 512). חוץ מזה, 3dMark03 לא אמור להיות מושפע כל-כך מהזכרון.

פורסם

זה הלוח?

זה single channel

בכל מקרה, לדעתי, המעבד די מגביל אותך, וביצועי הזכרון מגבילים אותו. זה בכל זאת סה"כ P4 שמוגבל מביצועי הזכרון - כלומר הצד של המעבד חלש יותר במערכת שלך יחסית למערכות אחרות בORB

לדעתי החלפת לוח ומעבר לדואל יוסיף לך כמה מאות של נקודות (וחוץ מזה גם תוכל לעלות יותר גבוה עם המעבד)

פורסם
  • מחבר

כן זה הלוח.

אבל אני השוויתי את התוצאה שלי לאנשים עם מעבד P4 איטי משלי. גם דואל צ'אנל לא מסביר למה הם מקבלים 1,000 נקודות יותר ממני על אותו אוברקלוק.

פורסם

המעבד מגביל את הכרטיס

יש שם אנשים עם מערכת שפחות או יותר זהה לשלך, גם מבחינת המעבד, רק לא בזכרונות ובלוח, אבל הם עם P4P800 ודואל, והם מקבלים 13000 ומעלה

פורסם

מה אתה מתלונן?

אני לא מצליח לעבור את מחסום ה5K

עכשיו ברצינות.. זה באמת משנה לך?! שיהיו לך לגים תודיע לי...

פורסם
  • מחבר

מה אתה מתלונן?

אני לא מצליח לעבור את מחסום ה5K

עכשיו ברצינות.. זה באמת משנה לך?! שיהיו לך לגים תודיע לי...

FPS is life

פורסם

אני לא מצליח לשבור את מחסום 0.2K..!!..אני מגיע 191..!!..מה אתה מתלונן??..

לדעתי דואל צ'אנל היה עוזר לך לשבור את המחסום..!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים