עבור לתוכן

צריך חוות דעת לגבי כמה חברות רמקולים (קולנוע ביתי)

Featured Replies

פורסם

היי אנשים , אני כנראה מביא עוד היום כמה רמקולים , ראיתי אותם היום , והם נראים סבבה לגמרי...

אני צריך חוות דעת כללית על החברות  , לא על כל דגם ספיציפי , אלה באופן כללי על החברות שמייצרות.. איזה שם יש להם בשוק.

כדי לדעת אם אילו חברות איכותיות או Peerels

בכל מקרה , החברות הם :

JBL - שסה"כ אני מכיר אותם , והבנתי שהם לא רעים בכלל.

Eltax - לא שמעתי עליהם , אבל ראיתי בזאפ , והמחירים שלהם בסביבות ה 1500-2500 לזוג. אני מדבר על הגדולים , לא על הסטים הקטנים שמגיעים עם 5 רמקולים קטנים ומעפנים

Mordaunt Short - שגם כאן , ראיתי שהמחירים של הרמקולים נעים מ1500 ומגיעים למעל עשר אלף..

Tannoy - אין לי מושג

Sansui - חברה מוכרת , איך היא בסה"כ בתחום הרמקולים?

Morel

מחר או מחרתיים אתם כבר תבינו לבד , למה אני שואל על החברות האלו.

אני לא יכול ללכת לשמוע אותם , ואני לא לוקח אותם בשבילי..

אני רק צריך חוות דעת על כל אחת מהחברות , איך הם בתחום הקולנוע הביתי... גם הרמקולים שלהם , ואם יש להם אז גם הסאבים שלהם.

המממ זה הכל.

מחר\מחרתיים אתם תבינו בדיוק למה אני עושה את זה....  :-*

פורסם

JBL - חברה מוכרת מאוד בתחום, דגמי העבר שלה היו הצלחה גדולה, אני עדיין נהנה מהם כל פעם שיוצא לי לשמוע אחד מהרמקולים מסדרת ה-L שלהם. חברה עם שם, יהיה על מי לסמוך. אך לצערי הרב אני חייב לציין כי בשנים האחרונות החברה איכזבה אותי מאוד. שמעתי דגמים רבים שלה מהשנים האחרונות, ואף אחד מהם לא נשמע טוב מספיק, בטח שלא למחיר שלו.

Eltax- חברה שמוכרת רמקולים זולים יחסית. הרמקולים שלה שווים בהחלט את המחיר. הם לא יתנו לך איכות סאונד ללא פשרות, ולא שום דבר מעבר לזה. אתה מקבל מה שאתה משלם עליו, ואולי קצת יותר. עם מגבר טוב של 3-4 אלף הם ישמעו בסדר גמור (מניסיון של 2 מערכות של החברה אצל חבר). עדיין לא מתקרב לרמקולים רציניים יותר, אך בתור התחלה לקולנוע ביתי הם בסדר גמור.

Mordaunt Short - לא רמקולים לקולנוע ביתי! אין מה לעשות, הרמקולים של החברה מתאימים למוזיקה בלבד, בעיקר מוזיקה רגועה, לא רוק כבד וכו' אלא מוזיקה קלאסית, ג'אז, פרוגרסיב רוק. סדרה 9 פשוט מעולה, אבל במידה וכן רוכשים אותם כדאי מאוד מגבר שיודע לתת סאונד חם כדי לנצל את המוזיקה שהרמקול יודע לנגן טוב. שוב, לקולנוע ביתי הם פשוט לא הרמקול. הם ייתנו פירוט ואיכות טובה מאוד, אבל ההרגשה של "בתוך הסרט" לא תהייה אותו הדבר עקב באס לא נמוך מאוד, אי יכולת לעמוד בהספקים גבוהים כמו הרבה רמקולים מתחרים (תלוי בדגם כמובן), ובעיקר בגלל אופי הצליל, שפשוט לא נשמע נכון בסרטי פעולה עטורי אפקטים של פיצוצים וכו'.

Tannoy - חברה מוכרת מאוד בתחום, שמעתי כמה רמקולים שלה, נשמעו טוב, אבל לא יצא לי לבדוק אותם למשך הרבה זמן כיוון שהאזנתי להם בחנויות בלבד, כמה דקות בחדר שאיני רגיל אליו עם מגבר ושאר ציוד שאיני רגיל אליהם לא מתאימים לבדיקת רמקולים. מה שכן לא נראה לי שיאכזבו.

Sansui - לא שמעתי שום רמקול עדכני שלהם, רק 2 זוגות ישנים וזולים שלא אהבתי בכלל.

Morel - אני אישית משתמש בזוג מורלים בני 20+ אצלי בחדר שקניתי לפני 3 חודשים לכל היותר. יש לחברה דגמים טובים ללא כל ספק, אך אני מהדגמים החדשים שלהם שמעתי את הסטאליטים בלבד, וגם רק סט אחד. נשמע טוב לעומת סטאליטים, אך במידה ואפשר בתקציב לקנות רמקולים עם תווח תדרים מלא בהחלט עדיף.

בהחלט מעניין לדעת מה כל כך סודי שייקחו לך כמה ימים עד שתעדכן אותנו מהו, אבל לפחות אל תשכח להודיע למי המערכת :).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

מממ סבבה תודה.

אני אשמח לקבל עוד כמה חוות דעת נוספות.

פורסם

יש התפתחויות בנושא?

אתה כבר יכול לספר למי הרמקולים ומה היה כל כך סודי בעניין?

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים