עבור לתוכן

קיבלתי מהדוד מצלמה דיגיטלית משומשת , רציתי לדעת איך היא

Featured Replies

פורסם

TOSHIBA PDR-M71 3.2MP

אין לי מושג במצלמות דיגיטליות , אני ישאיר לכם את העבודה , תנו עליה ביקורת....

עריכה :

הנה 2 תמונות שצולמו איתה על 1024X768 תמונות ראשונות :

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

פשש אחי איזה יופי, לא אמרת לי שאתה מחליף מארז, יצא ממש יפה תתחדש גבר!

עריכה

והאיכות מצויינת רק תתאמן על צילום.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי? , אני מצטער שאני מקפיץ אבל זה דיי דחוף...

פורסם

במה בדיוק אתה צריך עזרה ? הגדרות צילום ? ניסית לשחק עם זה ? נכנסת לאתר של טושיבה ?

סך הכל המצלמה דיי בסדר אני מאמין שאם תגדיר אותה לכל מצב כמו שצריך ותעבוד על הצילום התמונות שיצאו יהיו לא רעות בכלל.

פורסם
  • מחבר

הנה עוד תמונה שצולמה איתה , ולא , אני לא רוצה שתעזרו לי להשתמש , אני רוצה שתתנו חוות דעת על המצלמה לפי הנתונים שלה... , סתם לדעת לאיזה מצלמה היא שווה... , או כמה היא שווה... :

פורסם

זאת תמונה מעולה וע"פ הביקורת הזו גם המצלמה איכותית מאוד :P

have fun

פורסם

אני בטח שזה לא השיא של המצלמה שלך, חשיפה קצרה יותר, איזון לובן ופוקוס יתנו תוצאה טובה.

אתה בטוח שאתה על הרזולוצייה הגבוהה ביותר ??

פורסם
  • מחבר

כתוב לך בתמונה שזה 2048X1548 או מה שזה לא יהיה , שכן זה הכי גבוה , אבל אני עדיין צריך לדעת לצלם

משהו אחד מפריע לי , אני מנסה להטעין אותה , יענו אני מחבר אותה כל הלילה לחשמל בעזרת השנאי של ה5V שבא איתה , אבל היא מוטענת על 2(יענו מתוך 3 שיש לסוללה) ותוך איזה חצי שעה של עבודה היא מפסיקה לעבוד , למישהו יש רעיון? , אולי הבטריות הנטענות כבר קשה להן להיטען מרוב שהם נטענו.... , מישהו?

עריכה : לפי מה שהבנתי מהביקורת צריך לקנות מטען+4 בטריות , בינתיים שמתי 4 של דורסל , טוב , אז כנראה לא הכל מושלם והכבל של החשמל רק מספק חשמל למצלמה במקום הבטריות :P

תודה על הכל בכל מקרה...

פורסם

הו לא ........ שמע, אין מה לעשות! דיגיטאלית ובטריות ניטענות זה זוג בלתי ניתן להפרדה, אחרת תבזבז המון כסף.

קנה לך בטריות GP ומטען ..... ב100 ומשהו שקלים, לא יקר כל כך. אתה תחזיר לעצמך את הכסף מהר מאוד.

וגם בטריות ניקל מטאל מחזיקות בערך פי 6 זמן עבודה מדורסל רגילות......... כדאי :).

עכשיו לגבי הצילום, יש לך כפתור מסתובב, הבורר נכון? איזה מצבי צילום יש לך ?

פורסם
  • מחבר

אוקיי , בידיוק מה שאמרת לי כבר חשבתי עליו והלכתי וקניתי GP באופיס דיפו , בחוגה יש לי שלושה מצבי צילום :

-אוטומאטי

-ידני

-וידאו

פורסם
  • מחבר

התאמנתי קצת וזה מה שהצלחתי להוציא מהמצלמה(פוקוס מלא על צ'יפ מאוד מאוד קטן , תסתכלו ביחס לג'אמפר שלידו , פוקוס מלא(זה צ'יפ של הלוח אם הישן שלי :P)

פורסם

תקרא את הביקורת שהוצגה כאן בעמוד הקודם,

המצלמה דיי טובה, מה שהפתיע אותי זה החיישן הגדול שיחסית ל-MP שלה (3) הוא אמור להיות איכותי מאד.

עם זאת היא קצת מתאפיינת בצבעים דהויים או מודגים יותר מידי :P

תהנה, מצלמה טובה ;) אם אין לך דרישות מי יודע מה. כמו כן המצב הידני ייתכן לך קצת יותר push להגדרות ידניות.

על החוגה יש לך:

Setup

Connect to PC

Playback

Auto Record

Manual Record

Movie Record

תעבור על ה-Manual של המצלמה ואם אין לך חפש בגוגל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים