פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים שלום לכולםזו המערכת שלי:P4 1.7GHZ256DDRלוח מעפאן של jetwayכרטיס מסך RadeonVEמ"ה WIN2K SP4יש לי בעיה בהפעלת קבצי וידאו. כל פעם שאני מפעיל קובץ וידאו לא משנה עם איזו תוכנה המחשב נתקע ולא עוזר כלום חוץ מריסט. חוץ מזה אין שום בעיה אחרת במחשב.יש למישהו רעיו מה גורם לזה?
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים עדכנת לDX9? עם איזה דריבר של הכרטיס מסך אתה עובד? ניסית לעדכן אותו?הבעיה תמיד הייתה או שהיא התחילה פתאום?הרצת בדיקות אנטי וירוס? תבדוק גם שעל הלוח עצמו ועל הכרטיס מסך אין קבלים מפוצציםלחץ כאן
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר תודה על התגובהישDX9בדקתי עם פנדה אנטיוירוס-כלוםיום אחד הבחנתי בבעיה, לא מצאתי מה לעשות, פרמטתי עבד טוב עד אתמול שהתקנתי איזה קודק לMPEG2 או משהו כזהמחקתי הכל- מדיה פלייר והקודק. לא עזר.היו קבלים מפוצצים שגרמו ללוח לא לעבוד, החלפתי אותם ומאז הכל בסדר.
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים תמחוק את כל הקודקים מהDevice Manager.אחרי שעשה את זה תוריד את החבילת הקודקים של KLITE
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים מחבר מחקתי הכל והתקנתי ת'חבילה של KLITEאותו דבר כמו מקודםעריכה: התקנה מחדש של הדרייברים של הכרטיס מסך סידרה את זהתודה ג'ט לי על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.