עבור לתוכן

ד"וח מעבדים שנתי, AMD עמדו בציפיות ואינטל איכזבו- כתבה מ-YNET שווה לקרוא.

Featured Replies

פורסם

NVIDIA VS. ATI = AMD VS. INTEL ???

השוואה מממממממש לא נכונה!

בזמן שנוידיה וATI הן באותו סדר כוחות בערך- והתחרות ביניהן היא ממש צמודה, המצב ממש לא כך בין AMD לאינטל.

כמה שהמעבדים של AMD הוכיחו שהם מוצלחים יותר לאחרונה עדיין אין מה להשוות בכלל בין שתי החברות- אינטל זה תאגיד מפלצתי ששולט בשוק ללא עוררין (בשוק הניידים בכלל אין מה לדבר) - אז נכון שAMD התחילו להפגיז לאחרונה אבל עדיין אין מה להשוות את זה לתחרות בין נוידיה לATI (שתי חברות באותו מעמד, באותו סדר כוחות) לעומת AMD שמצליחה להעיר את התאגיד אינטל בחזית אחת (ועדיין אינטל מוכרת יותר מעבדים) רק אל תשכחו שאינטל נלחמת בAMD ב3 חזיתות נגיד? (ניידים,PC ושרתים?) לאינטל בניגוד לAMD יש רצועות ייצור רבות אחרות (לא רק מעבדים) -כגון צ'יפסטים, רכיבי תקשורת ומה לא. המלחמה בין נוידיה לATI היא ראש בראש. המלחמה בין AMD לאינטל היא אחרת לגמרי כי עם כל הכבוד למעבדים האחרונים והמעולים של AMD - אינטל עדיין תאגיד מפלצתי וענקי עם נתוני רווח והיקפי פעילות ברמה אחרת בכלל משל AMD.

פורסם

אתם יוצאים מנקודת השוואה שבה ATI היא חברת כרטיסי מסך בלבד, והיא לא, חטיבת כרטיסי המסך שלה היא רק חטיבה, וגם לא הכי רווחית, חטיבת הטלוויזיה הדיגיטאלית שלה רווחית פי כמה וכמה. ATi מספקת רכיבי TV דיגיטאלית, וHDTV כבר שנים לכל החברות המובילות בתחום, השנה היא סיפקה 5 מיל' יח' HDTV, שהשוק העולמי של זה מעורך בפחות מ7 מיל', כל ממירי הTIVO מבוססים על חומרת ATi, וגם כן כל הממירים הדיגיטליים של AT&T. יש לה נתח שוק של 85% בשוק הממירים הדיגיטאליים, ונתח שוק של 40% מכלל מפענחי הMPEG החומרתיים. כך שATi מחר יכולה לסגור את חטיבת כרטיס המסך שלה.

LOL אתה מדבר שטיות אני אספן מעבדים ויש חי מעבדים גם מלפני 20 שנה AMD היתה גם בתקופת ה 33 מגה הרץ בדיוק כמו ATI עם כרטיסי ה 8 מגה

NVIDIA יחסית חדשה לאומת ATI אבל עדיין ההשווה היא אותה השוואה Nהןגןש קנתה את VOODO והויצא את ה TNT אשר נחשב לכרטיס מסך הוודו לא היה כרטס מסך אלה מעיץ גפרי (3DFIX) המחשב הראשון שקניתי היה שילוב של ATI ו AMD והחדש גם.

OMfuckingG כלכך הרבה שטויות לא ראיתי בהודעה אחת בחיים שלי.

קודם כל 3DFX זאת החברה שיצרה מעבדים גראפיים תחת המותג VOODOO.

השטויות על המאיץ הגראפי פשוט מציחקות, בעבר לא כל כרטיסי המסך הכילו מאיץ3D, היה להם מנוע 2D בסיסי שמחובר ישר לRAMDAC ובזה הסתיים הסיפור.

וכל עיבוד התלת מיימד שהיה באותו זמן נעשה ע"י המעבד. המונח מאיץ גראפי, מתאר כרטיס מסך עם יכולת עיבוד כלשהי, ולא רק יכולת הצגת המידע על המסך.

TNT וTNT2 לא באו אחרי הVOODOO, הם היו בזמנו, ואין להם שום דבר משותף עם הvoodoo, חברת 3Dfx שרדה עד דור כרטיס הDX8 הראשונים, כלומר GF3/R8000.

היא פספסה את רכבת MS, בתמיכה בDX8 בשל זאת שהכרטיסים שלה לא תמכו בPS1.1 אלא בPS1.0 בלבד, למרות שהVS שלהם היה הרבה יותר מתקדם מהנדרש.

3Dfx נקנתה ע"י nVIDIA תמורת 112 מיל' דולר בתחילת 2001(אז איזה לפני הTNT בפאקינג ראש שלך :screwy::kopfpatsch:).

פורסם

חברה דווקא לamd יש צ'פסטים לא ממש של החברה עצמה אלא של nvidia היא מייצרת בשביל amd צ'יפסטים אותו הדבר לגבי ati אבל מעניין שבזמן זה השתנה

ati התחילו לעשות צ'יפסטים בשביל amd ו nvidia בשביל אינטל :kopfpatsch::screwy:

מה קרה להם מה זה משתלם יותר?

פורסם

אתם יוצאים מנקודת השוואה שבה ATI היא חברת כרטיסי מסך בלבד, והיא לא, חטיבת כרטיסי המסך שלה היא רק חטיבה, וגם לא הכי רווחית, חטיבת הטלוויזיה הדיגיטאלית שלה רווחית פי כמה וכמה. ATi מספקת רכיבי TV דיגיטאלית, וHDTV כבר שנים לכל החברות המובילות בתחום, השנה היא סיפקה 5 מיל' יח' HDTV, שהשוק העולמי של זה מעורך בפחות מ7 מיל', כל ממירי הTIVO מבוססים על חומרת ATi, וגם כן כל הממירים הדיגיטליים של AT&T. יש לה נתח שוק של 85% בשוק הממירים הדיגיטאליים, ונתח שוק של 40% מכלל מפענחי הMPEG החומרתיים. כך שATi מחר יכולה לסגור את חטיבת כרטיס המסך שלה.

OMfuckingG כלכך הרבה שטויות לא ראיתי בהודעה אחת בחיים שלי.

קודם כל 3DFX זאת החברה שיצרה מעבדים גראפיים תחת המותג VOODOO.

השטויות על המאיץ הגראפי פשוט מציחקות, בעבר לא כל כרטיסי המסך הכילו מאיץ3D, היה להם מנוע 2D בסיסי שמחובר ישר לRAMDAC ובזה הסתיים הסיפור.

וכל עיבוד התלת מיימד שהיה באותו זמן נעשה ע"י המעבד. המונח מאיץ גראפי, מתאר כרטיס מסך עם יכולת עיבוד כלשהי, ולא רק יכולת הצגת המידע על המסך.

TNT וTNT2 לא באו אחרי הVOODOO, הם היו בזמנו, ואין להם שום דבר משותף עם הvoodoo, חברת 3Dfx שרדה עד דור כרטיס הDX8 הראשונים, כלומר GF3/R8000.

היא פספסה את רכבת MS, בתמיכה בDX8 בשל זאת שהכרטיסים שלה לא תמכו בPS1.1 אלא בPS1.0 בלבד, למרות שהVS שלהם היה הרבה יותר מתקדם מהנדרש.

3Dfx נקנתה ע"י nVIDIA תמורת 112 מיל' דולר בתחילת 2001(אז איזה לפני הTNT בפאקינג ראש שלך :screwy::kopfpatsch:).

חחח אתה אומר שאני מדבר שטיות אני בעצמי אומר את זה כי האיתי מסטול כבר אמרתי אז ביקשתי לא להתייחס :nono:

פורסם

חברה דווקא לamd יש צ'פסטים לא ממש של החברה עצמה אלא של nvidia היא מייצרת בשביל amd צ'יפסטים אותו הדבר לגבי ati אבל מעניין שבזמן זה השתנה

ati התחילו לעשות צ'יפסטים בשביל amd ו nvidia בשביל אינטל :kopfpatsch::screwy:

מה קרה להם מה זה משתלם יותר?

לAMD אין צ'יפסטים פעם היא יצרה אבל הפסיקה אחרי שהפסיקה חברות אחרות יצרו בשבילה ציפסטים

ולפי מה שאני יודע נוידיה אף פעם לא הכינה ציפסטים לאינטל אבל בקרוב היא הולכת להכין אבל אחת הסיבות שהיא לא יצרה לאינטל זה המחיר הגבוה יותר שהם רצו

עכשיו לגבי ההשוואה שעשיתי

אני לא התייחסתי למצב הכלכלי של כל חברה לכמות העובדים ולמקום שהם ממוקמים

אני התייחסתי לזה שברגע שאינטל יוציאו יתחליו למכור את מעבדי ה64 ביט שלהם יהיה תחרות זה הכל, זה כמו שיש אותו מצב עם כרטיסי מסך שיש עדיפות לאזורים פתוחים או סגורים כך גם פה אני מתכוון שיהיה אותו מוצר עם עדיפות לכאן או לכאן

פורסם

nVIDIA כן יצרו ערכת שבבים אחת למעבדי אינטל, הזאת של הXBOX.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים