עבור לתוכן

ד"וח מעבדים שנתי, AMD עמדו בציפיות ואינטל איכזבו- כתבה מ-YNET שווה לקרוא.

Featured Replies

פורסם

לא הייתי סומך על משהו ש-Ynet פירסמו בנושאים מן הסוג הזה, הם כבר הוכיחו בעבר שהידע שלהם בחומרה הוא עצום, אף על פי שהפעם הם בהחלט צודקים.

פורסם

קרא את הבוטום ליין:

נוסף על כך, אינטל יודעת להראות את הדבר שהמשקיעים הכי אוהבים: רווח. את מה שלא עשו ההכרזות המנומקות של אוטליני וקרייג, עשתה תחזית הרווח המשופרת לרבעון האחרון של השנה: 9.3-9.5 מיליארד דולר, במקום 8.6-9.2 מיליארד. המניה של אינטל טיפסה מייד 7 אחוזים למעלה.

קודם כל הם טועים - זה המחזור של אינטל לא הרווח.

אינטל חברה רווחית בק"מ פנומנלי בעוד AMD שורדת.

AMD רחוקה מאוד עדיין מלהוות איזשהוא איום על אינטל. אבל, היא העירה את הענק משנתו מה שיעשה רק טוב לכולנו.

פורסם

INTEL ו AMD נמצאות במילחמה כמו ATI ו nVidia :

אינטל שלטה עד תחלית 2004 ואז נכנס הAMD לתמונה וAMD היא חברה מאוד רצינית כמו ATI.

גם ATI הוכיחו את עצמם כי לפני שנתיים השלטיה בכרטיסי המסך היתה בידים של מNVIDIA

עם אתה חושבים שAMD לא מחבייה משהו בשרבול אתם טועים כי היא הולכת להפטיע את אינטל ובגדול עד 2007

פורסם

INTEL ו AMD נמצאות במלחמה כמו ATI ו nVidia :

אינטל שלטה עד תחילת 2004 ואז נכנסו AMD לתמונה. AMD היא חברה מאוד רצינית כמו ATI.

גם ATI הוכיחו את עצמם כי לפני שנתיים השליטה בכרטיסי המסך היתה בידים של NVIDIA

אם אתה חושבים ש-AMD לא מחביאה משהו בשרוול אתם טועים כי היא הולכת להפתיע את אינטל ובגדול עד 2007

בע...

זה פשוט צרם לי בעין. הייתי חייב לתקן

פורסם

לדעתי מה שיקרה כאשר יצאו מעבדי ה64 של אינטל זה בעצם כמו מה שיש היום בין ATI לנוידיה כל הזמן יצאו אותם מעבדים רק עם שינויים יחידים ויתרונות וחסרונות לדבר כזה או אחר

פורסם

בע...

זה פשוט צרם לי בעין. הייתי חייב לתקן

חח אין בעיה פשוט כתבתי מהר..

פורסם

לדעתי מה שיקרה כאשר יצאו מעבדי ה64 של אינטל זה בעצם כמו מה שיש היום בין ATI לנוידיה כל הזמן יצאו אותם מעבדים רק עם שינויים יחידים ויתרונות וחסרונות לדבר כזה או אחר

אבל אל תשכחו שבדור הנוכחי nVidia חזרה בענק. מסקנה - תשארו עם היד על הדופק ואל תתנו לנתונים לפני עשרים שנה (ושלא נדבר על אמונות טפלות כמו במקרה AMD) להשפיע עליכם היום.

פורסם

נו זה משאני אומר כאשר יהיו מעבדים שווים(64 ביט) אז התחרות תיהיה על מחיר ועל ביצועיים וגם אולי על חום ויכולת OC תשבו לכרטיסי מסך

NVIDIA =INTEL ATI=AMD אז היה איזה זני דורות של ATI שהם הפתיעו את נוידיה כמו שAMD הפתיעה את אינטל

אבל בסך הכל שניהם בעוד שנה יהיו אותו דבר עם יתרונות למשחק או קידוד או כל דבר אחר

פורסם

מה שבטוח , זה שצפויה שנה מענינת מצד כל החברות !!!

פורסם

ההשוואה לא במקום.

ATI ענקית וותיקה בתחום כרטיסי המסך בעוד nVidia שחקנית חדשה בתחום.

פורסם

LOL אתה מדבר שטיות אני אספן מעבדים ויש חי מעבדים גם מלפני 20 שנה AMD היתה גם בתקופת ה 33 מגה הרץ בדיוק כמו ATI עם כרטיסי ה 8 מגה

NVIDIA יחסית חדשה לאומת ATI אבל עדיין ההשווה היא אותה השוואה Nהןגןש קנתה את VOODO והויצא את ה TNT אשר נחשב לכרטיס מסך הוודו לא היה כרטס מסך אלה מעיץ גפרי (3DFIX) המחשב הראשון שקניתי היה שילוב של ATI ו AMD והחדש גם.

פורסם

LOL אתה מדבר שטיות אני אספן מעבדים ויש חי מעבדים גם מלפני 20 שנה AMD היתה גם בתקופת ה 33 מגה הרץ בדיוק כמו ATI עם כרטיסי ה 8 מגה

NVIDIA יחסית חדשה לאומת ATI אבל עדיין ההשווה היא אותה השוואה Nהןגןש קנתה את VOODO והויצא את ה TNT אשר נחשב לכרטיס מסך הוודו לא היה כרטס מסך אלה מעיץ גפרי (3DFIX) המחשב הראשון שקניתי היה שילוב של ATI ו AMD והחדש גם.

וואו אתה מצליח להבין את עצמך? כי אני לא... למרות שרוב הדברים שאתה אומר פה הם לא נכונים בכלל :/

פורסם

לא להתייחס לתגובה ההחרונה שלי האיתי מסטול רצח אחרי שעישנתי עם החבר'ה :cool2:

פורסם

גם עני קצת(?) משתול אכשוו הכרי ששטיטי חצי בקבוק ייין ו-4 פחיוט בירע.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים