פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים כמה אפשרויות סבירות..* בעיות בשרת של ICQ* שינית הגדרות ולחצת על כל מיני שטויות כמו סינון משתמשים לפי קטגוריה או לפי מצב* פרצו לך לאייסיקיו ומחקו משתמשים
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים מחבר אוקיי אז ניסתי להתקין מחדש את האייסיקיו. מי יודע אולי זה יעזור אבל הצרות ממשיכות, במהלך ההתקנה הוא רשם לי את ההודעה הבאה : ואני החשבון היחיד במחשב הזה שלא תחשבו יש עוד חשבונות, מה לעשות?! בבקשה אחיי הצדיקים תעזרו לי
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים לי לפני שבועיים נעלמה כל הרשימה בלילה והיא חזרה אחרי אחרי שבאתי מהבית ספר, איזה הקלה הייתה לי
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים ניראה לי יותר כמו בעיה בשרת משום שהרבה פעמים פתאום נעלמת לי הרשימה ולמחרת היא חוזרת...
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים מחבר לי לפני שבועיים נעלמה כל הרשימה בלילה והיא חזרה אחרי אחרי שבאתי מהבית ספר, איזה הקלה הייתה לי תזרע מלח על פצעיי, תזרע!!
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים לא יודע מה איתך, אבל אני אישית יושב כרגע מול האייסיקיו בכיף ויש לי את כל הרשימה מול העיניים... איזה כיף ליחח סתם אחי (:תבדוק במנהל המשתמשים בלוח בקרה אם החשבון שלך מוגדר בתור מנהל ראשי עם הרשאות מלאותתנסה ליצור יוזר חדש עם הרשאות מנהל ולהתקין דרכו את ה ICQ...בהצלחה (:
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים מחבר אני שמח להודיע לכם שהכל חזר להיות כרגיל, הכל עובד, יש רשימה ( אני בטוח שזה מעניין את כולכם ) :D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.