עבור לתוכן

Multimedia Audio Controller - המחשב מסרב להשמיע קול מכל סוג שהוא - עזרה!!!

Featured Replies

פורסם

http://www.techspot.com/vb/topic15028.html לבן אדם הזה יש בעיה זהה לשלי.

מה שקורה בעצם, היו לי בעיות עם הקול - המחשב אמר שאין כרטיס קול והציע לי להתקין מחדש את המולטימדיה אדיו קונטרולר אז מחקתי אותו וכשהמחשב זיהה שההתקן לא מותקן הוא הציע לי להתקין אותו אבל הוא לא עושה את זה מהסיבה הפשוטה שהוא לא יכול, הוא מחפש דרייבר ולא מוצא (ייתכן שזה קשור להיות הווינדוס שלי פרוץ)

ניסיתי להוריד דרייבר של סאונדמאקס, החברה שמייצרת את כרטיס הסאונד שהוא אונבורד

כבר פתחתי ת'רד בנושא אבל הוא נעלם אל תוך הדפים בלי מענה - בבקשה בבקשה תעזרו לי , אפילו לפורנו שלי אין קול וזה ממש מתסכל.

יש לי לוח אם P4P800.

העוזר יתוגמל בירוק.

פורסם

תנסה לקחת מחבר כרטיס קול אחר אפילו סתם אחד פשוט לPCI ולהתקין אותו לראות אם הוא עובד.....

אם הוא עובד כנראה ויש לך בעיה אם הכרטיס קול און בורד...

אם הוא לא עובד אני ממליץ לנסות להתקין מחדש ווינדווס ואם גם זה לא עוזר אז לפרמט.....

אגב איזה דריברים הורדת?

תנסה להכנס לאתר של אסוס ולהוריד דירבירם מעודכנים גם של הצ'יפסט שלך.....

פורסם
  • מחבר

תנסה לקחת מחבר כרטיס קול אחר אפילו סתם אחד פשוט לPCI ולהתקין אותו לראות אם הוא עובד.....

אם הוא עובד כנראה ויש לך בעיה אם הכרטיס קול און בורד...

אם הוא לא עובד אני ממליץ לנסות להתקין מחדש ווינדווס ואם גם זה לא עוזר אז לפרמט.....

אגב איזה דריברים הורדת?

תנסה להכנס לאתר של אסוס ולהוריד דירבירם מעודכנים גם של הצ'יפסט שלך.....

בעברית ?

אני דיי נעל כשזה נוגע למחשבים.

פורסם

נסה להיכנס לWindows Update. בחלקה של עידכון דריברים אולי הוא ימצא לך את הכרטיס קול ויוריד לך ויתקין את הדריבר..

כנס לDevice Manager ותנסה לתת לו את הדריבר משם.

פורסם
  • מחבר

הסבר קצת יותר מפורט אחי? איפה בדיוק יש ווינדוס אפדייט חוץ מבשורה קטנה והמעאפנה למטה שכל הזמן מנסה להתקין לי SP2 שמשומה דופק לי את המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים