עבור לתוכן

עזרה דחופה בהסרה מלאה של משחק

Featured Replies

פורסם

שלום אלופים,

התקנתי משחק די ישן (USAF) על המערכת שלי ( AMD 2500 winXP) בהתחלה הכל עבד מצויין עד הרגע שניסיתי להתחכם ולשנות את הרזולוציה של המשחק ,

שיניתי לאיכות הגרפיקה הגבוהה ביותר המשכתי לשחק והכל היה בסדר גמור לא היה שינוי אך לאחר איתחול של המחשב אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה :

USAF has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

ניסיתי להסיר את המשחק באמצעות התוכנה your uninstaller על מנת שתסיר את הכל נכנסתי ל - registary ומחקתי כל מה שקשור במשחק עשיתי serch על כל ההארדיסק ומחקתי גם פה הכל ועדיין מתקין מחדש ושוב אותה הודעת שגיאה מעצבנת .

תעשו טובה לא רשמתי סתם דחוף קניתי בשביל המשחק הזה גויסטיק חדש ב - 250 שקל :jump:

והספקתי לשחק במשחק בדיוק שעתיים . :pissed:

בשביל הפרוטוקול דרישות המשחק הם : P2 350

אשמח אם תעשו בשבילי מאמצים

תודה :xyxthumbs:

FaceMe

פורסם

לצערי גם לי הייתה בעיה דומה אבל עם תוכנה כלשהי. זה נראה כאילו לא הסרת אותה לגמרי :s07:

תנסה להשתמש ב- regseeker, היא סורקת לך את הרג'יסטרי על כל מחרוזת תווים שאתה מכניס ואז אתה יכול למחוק

את המפתחות שהיא מוצאת (מאוד נחמד, למרות שלא נראה לי שזה יעזור משהו :'().

זאת באמת בעיה שנראה לי שעוד לא הצליחו לפתור, להסיר תוכנה או משחק לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

כן , גם לי לא נראה שזה יעזור כי כמו שציינתי סרקתי את הרגיסטרי באופן ידני אומנם אבל אני בטוח שהסרתי הכל .

בכול אופן שווה לנסות אין מה להפסיד .

תודה .

פורסם

חפש תוכנת הסרה אחרת ותנסה למחוק איתה ( יש הרבה תוכנות, רק תריץ חיפוש בנענע או גוגל )

פורסם

חפש תוכנת הסרה אחרת ותנסה למחוק איתה ( יש הרבה תוכנות, רק תריץ חיפוש בנענע או גוגל )

כן בטח  :lol:. בחיי, אם תמצא תוכנה אחת שבאמת מסירה את כל ההתקנה, את הכל!!!!, אני שולח לך צ'ק בדואר  :smile1:.

האמת היא, שיש איזו תוכנה שנתקלתי בה פעם (אני לא זוכר בדיוק, משהו עם monitor  :s05:), תוכנה שמנתרת את ההתקנה

ובונה קובץ LOG משלה להסרה, כך שאתה יכול להסיר את ההתקנה "במלואה" (לא יצא לי לבדוק אותה ביסודיות). החיסרון שלה זה שהיא רצה ברקע, או לחלופין, אתה יכול להפעיל אותה לפני כל התקנה שהיא (קצת מעצבן לא?).

פורסם
  • מחבר

חברים יש פתרון !!!!!!

לאחר שניסיתי הכל כולל "לחטט" בתוך ספריית הווינדוס הגעתי למצב שמערכת ההפעלה פשוט לא עולה יותר אז מה עושים ?? Format

חוסך המון קללות, שבירת חפצים, תיסכולים פיתרון שפשוט משחרר קיטור . לאחר שנה וחצי של בלגן במחשב אני מרגיש חדש ורענן .

לפעמים צריך משהו שידחוף אותך לעשות משהוא שמזמן רצית אך לא היה לך אומץ .

ובנימה אופטימית זו תודה לכם חברים ותודה ל- JANES שאגב הסימולטור שלהם מעולה רק חבל שה - UnInstaller כל כך גרוע :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים