פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים אהלן אנשים יש לי מחשב P4 2.4G, 256DDRAM , עם כונן קשיח של 30G ובזמן האחרון ה-WINDOWS עולה לאט , כאשר ה-WINDOWS עולה לוקח לו הרבה זמן לחשוב בזמן הטעינה .ניסיתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את ה-WINDWOS אך הבעייה נשארה .ניסיון נוסף שעשיתי הבאתי עוד דיסק קשיח והתקנתי גם עליו ועדיין הבעייה נשארה .ניסיתי גם להוציא ולהכניס את הזיכרון מחדש אך עדיין ללא הצלחה אשמח אם תוכלו לעזור שה-WINDOWS יעלה לי במהירות בתודה מראש
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים תעשה שכל מיני תוכנות לא יפעלו בעת עליית המחשב (התחל --->הפעלה ----> msconfig ----> אתחול
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מחבר תעשה שכל מיני תוכנות לא יפעלו בעת עליית המחשב (התחל --->הפעלה ----> msconfig ----> אתחולעדיין לא התקנתי שום תוכנה. אני מדבר איתך לפני הכל .
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים אתה בטוח שלא התקנת כלום?אתה מחובר לאינטרנט?יש לך אנטי וירוס? יש לך פיירוול?
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים תצטרך לתאר יותר בפרטים את הבעיה בדיוק. האם אתה מתכוון לזמן שלוקח כל התהליך עד שעולה WINDOWS - או שאחרי שWINDOWS עולה יש עוד איזה שתי דקות ש"אי אפשר לעשות כלום" כי הוא חושב. בנוסף תאר יותר טוב בדיוק ממה מורכבת המערכת שלך כדי שחכמים ממני יוכלו לסייע - האם מחובר לרשת - אם כן דרך כרטיס רשת או USB - דרך מודם וכו'וכו'...
פורסם 2004 בדצמבר 3120 שנים אחריי שעשיתה מה שהחבר'ה פה אמרו תעשה את זה: והמחשב שלך יעבוד לך כמו מטוס עליו (הכוונה הוא יטען הרבה הרבה יותר מהר) נגיד שהוא ניטען במחשב כיאלו 6 קויים של טעינה הפעם הוא יטען לך רק בשתיים !!!תעשה ככה:כנס ל regedit התחל>הפעלה>regedit בתוך החלון של regedit חפש את הקובץ הבא HKEY_LOCAL_MACHINE V SYSTEM V CurrentControlSet V Control V SessionManager V MemoryManagement V PrefetchParameters חפש את הקובץ - EnablePrefetcher הערך שלו אמרו להיות על 3 כוון אותו ל 5
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.