פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים שלום... מי שכבר הכיר אותי ומי שלא נעים מאוד.. לאחרונה המחשב שלי מתפקד בצורה זוועתית. אני ניכנס למישחק כל שהוא ותיראו או מציג בפניי את המישחק: אגב מי ששאל יש לי מחשב 3.06 ג'יגה הרץ+1024 ראם וכרטיס מסך ראדיאון 9700 פרו 128 , מערכת הפעלה win xp sp2 אם מישהו מוכן לעזור לי בדחיפות האפשרית תודות רבות.... יום טוב.
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים עשית אוברקלוק או משהו כזה?אם לא, מתי התחילה הבעיה הזו, האם זו פעם ראשונה שאתה מפעיל את המשחק?
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים תבדוק את הטמ"פ של הכרטיס מסךאם הוא באוברקלוק תבטל אותותבדוק את הטמ"פ במארז.זה נובע או מאוברקלוק או מהתחממות יתר של הכרטיס מסך.
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מחבר שלום לכם.לא עשיתי oc במחשב ולא נגעתי בשום דבר שקשור לכרטיס מסךסתם יום אחד זה הופיעאיך אני יוכל ליבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי?ואגב במצב שהטמפ' גבוה איך אני יכול לשפר ולתקן את זה ?תודה על ההיענות והתגובות !
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים כמו הבחור מעליי אני חושב שהבעיה היא במאוורר הו שהפסיקלעבוד או שעובד חלש\לאט ולא מקרר מספיק את הליבה
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים מחבר 1. זה לא פעם ראשונה שאני מפעיל את המישחק2. התקנתי כבר את הדרייברים סגרסואת מחודשות שוב3. אני כמעט בטוח שהמאוורר פועל לפי שהסתכלתייש תוכנה מסויימת שמראה את הטמפ' של הכרטיס מסך ואם כן איך אני יכול לדעת את הטמפ' שצריכה להיות ?
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים אם אין לך רגש חום על הכרטיס תוכל לדעת רק ע"י טרמומטר חיצוני וגם אם המאוורר עובד זה לא אומר שהוא עובד טוב אני לא מאמין שזה דריברים לפי התמונה ששמת זה נראה כמו בעית חום יש לך עדין אחריות ???
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים מחבר אוקיי פתחתי את המחשבהכרטיס מסך רותחחחחחחחאני לא מרגיש את המאוורר אין לי מושג מה לעשות ואם אפשר ליקנות רק מאוורר..אני אבוד עיצות !חשבתי על:לחץ כאן בבקשהזה יפתור את הבעיה או שצריך קודם להחליף את המאוורר?
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים כן לך על זה זהו קירור סוף הדרך לכרטיס שלך ועם קירור כזה תוך אפילו לעשות אובר קלוק והכרטיס עדיין ישאר קריר ונעים :xyxthumbs:
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים זה אחלה קירור שבעולם למרות שאני פשוט הייתי מנצל את האחריות שלי לפני שאני מעלים אותה לגמרי בהחלפת המאורר.אם הכרטיס רותח לך תחליף אותו אלא אם אתה רוצה מעיין שדרוג קטן לכרטיס ולעשות אוברקלוק דבר הגורר הוצאה כספיתתחשוב על זה, בכל מקרה אני הייתי מנצל אחריות
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים מחבר יופי אז אני יקווה שיהיה להם במלאי את מה שאני רוצה ליקנות. אין לי בעיה כספית חסכתי 300 שקל אגב ברק קניתי מחברה ששמה "משב" והחברה מישום מה הייתה קיימת איזה 5 שנים ומישום מה היא נעלמה ונימחקה מעל פני האדמה בכל אופן שאלה קטנה פה לאנשים המבינים אם אפשר... אם אני קונה את המכשיר הזה שהפנתי אליו קישור למעלה , אני לא צריך לתקן את המאוורר של הכרטיס מסך נכון ? או שגם זה וגם וזה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.