עבור לתוכן

עזרה עם Radon 9250

Featured Replies

פורסם

לפני ימים מספר, עניתי לבחורצ'יק שהשמיץ את INNO3D, וסיפרתי לו כמה איכותי הGE-FORCE 2 MX שלי מתוצרת אותה חברה, שכבר סוחב 4 שנים ללא קילקול תמים אחד, בעוד שפה צצים אשכולות בלי הרף על כשל במאוורים.

למרבה האירוניה, הבוקר, הרחתי ריח דיי שרוף מכיוון המחשב (פנטיום 3 1GHZ, AGP X2) והבנתי שהמאורר בג'יפה 2 שלי שבק חיים, וכתוצאה מאוברקלוק קטן (שנועד להבטיח 100 FPS בקאונטר) הליבה נשרפה טוטאלית \:

הלכתי שמח וטוב לב, לחנות המחשבים הקרובה, ורכשתי את הכרטיס הנ"ל, ב300 שקלים. שמח וטוב לב, הגעתי הביתה, חיברתי את הכרטיס, וכל פאקניג שניה מופיע לי VPU RECORDER ERROR!

הפושטק הקטן לא אוהב את המחשב שלי כנראה, וכל רגע מקפיץ לי הודעה על כך שיש שגיאה, והתצוגה במסך, הפסיקה להגיב לתצוגה מהכרטיס. (משהו בסיגנון).

מה עלי לעשות? להחזיר את הכרטיס למוכר שכנראה דחף לי מלט לנחיריים ומילא אותי בהבטחות שווא שהכרטיס הזה יתאים לי?

דבר שני ומטריד לא פחות, גם אחרי התקנת cataliyst(ככה זה נקרא?) המעפן הזה לא נותן לי להשתמש בסיבית windows באיכות צבע גבוהה מ 32 ביט \:

מקווה שלמישהו יהיה מענה,

כי זה למען האמת, דיי מציק \:

בתודה, עבדכם הנאמן, דודו :]

פורסם

חקת את הדרייברים של הכרטיס הקודם והתקנת את ה- Catlayst העדכני ביותר?

ואתה בטוח שזה באמת 9250?

פורסם

אולי תעבור על ההודעה שלך לפני שאתה נותן לאחרים לקרוא אותה. בשביל יותר מ 32 ביט ל"סיבית" WINDOWS זה לא הפורום המתאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים