עבור לתוכן

קניתי מחשב חדש ויש לי שאלה חשובה לגבי התקנת XP

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני חדשה בפורום. קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין עליו windows xp ובנוסף הבנתי שאני צריכה להתקין sp1 ו sp2.

השאלה שלי היא למה צריך את שתי החבילות? מה ההבדל בין החבילות? שמעתי שsp2 עושה בעיות ועדיף רק sp1. האם זה נכון? בבקשה

תעזרו לי פה.

לא מצאתי תשובה לשאלתי בחיפוש בפורום.

אודה מאוד על העזרה. :hi:

פורסם

אז ככה: SP זה ראשי תיבות של SERVICE PACK - כלומר חבילת שירות.

החבילות האלה הם בעצם עדכונים שמייקרוסופט מוציאה למערכת ההפעלה ומסודרים במספרים כאשר הראשון הוא מן הסתם SP1 והשני והחדש יותר הוא SP2.

העדכון הראשון הוא עדכון למערכת ההפעלה שמייקרוסופט הוציאה לאחר ששיחררה לשוק את WIN XP.

עידכון בא לפתור בעיות ובאגים שמתגלים ע"י החברה או המשתמשים במהלך הזמן, ובעצם משפר את התוכנה ולעיתים מוסיף אפשרויות חדשות שלא היו קיימות במערכת ההפעלה כאשר קנינו אותה לראשונה.

כל עדכון כזה רצוי מאוד להתקין (כאשר הכלל הוא שמתקינים קודם את SP1 ולאחר מכן את SP2) מפני שהוא פותר בעיות במערכת, משפר ביצועים (לעיתים), חוסם פרצות אבטחה, ובסך הכל פותר הרבה בעיות מעצבנות שמשתמשים בכל העולם נתקלים בהן.

זה נכון שלחלק מהאנשים כל עידכון כזה משנה לפעמים את המערכת ושמעתי אפילו תלונות ש"הSP2 הזה הרס לי את המחשב...", אבל לרוב נובע הדבר מטעויות של המשתמש עצמו או בחוסר ניסיון וידע בשליטה במערכת.

בעיקרון ומניסיון - העידכונים לא עושים שום נזק למחשב וכיום רובן הגדול של התוכנות בשוק עובדות איתם נהדר.

כדאי מאוד להתקין את העדכונים מפני שהם פשוט משפרים את המערכת ומגינים על המשתמש.

כדי למנוע מעצמך טרחה והסתבכות ניתן פשוט לגלוש לאתר www.windowsupdate.com ולתת לדפדפן לעדכן את המחשב אוטומטית בלי שום דרישות מהמשתמש.

אם את לא מסתדרת עם זה או רוצה הבהרה בנושא מסויים, את מוזמנת לשאול.

שיהיה בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים