עבור לתוכן

שאלה בנוגע ל-MAG FD2

Featured Replies

פורסם

כרגע קיבלתי את המסך הזה, ואני בשולחן עבודה על רזולוציה של 1024x768 ואני עדיין לא מגיע ל-100HZ, כששאלתי פה לפני שבוע בערך אמרו לי שהמסך מגיע ל-100HZ ברזולוציה הזו :'(

אמרו לי סתם או שאני צריך לעשות משהו כדי שיופיע לי 100HZ ? ודרך אגב המסך מוגדר כ-PLUG AND PLAY ולא בשם שלו כמו המסך הקודם שלי (FLATRON 775FT)

תודה!

פורסם

תתקין את הדרייברים המקוריים של MAG, זה יראה לך בדיוק את קצב הרענון האפשרי בכל רזולוציה.

פורסם
  • מחבר

יש לך אולי כתובת ישירה או לאתר שאני יכול להוריד? פשוט אני לא רוצה להוריד משהו לא טוב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הורדתי והתקנתי, אבל יש ברשימה רק FD אין FD2.. הדרייבר לא מעודכן

עריכה:

סעמק אני לא אוהב את המסך הזה!!! איזו תמונה מוזרה, יש קווים שחורים בצדדים שאם אני מסדר שלא יראו אותם אז במשחקים הכל מעוות, אני מסתכל על המסך ומסתנוור, מה זה הבולשיט הזה?! כולם כאן אמרו לי "תקנה... מסך מצויין.." ואני ממש מבואס כרגע!

פורסם

אחי תביא לי את המסנג'ר או איי סי קיו שלך יש לי גם את המסך ואני יוכל לעזור לך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בדוק בפרטי :cool2:

פורסם

באמת "מעניין" מי אמר לך שזה מסך טוב...

חרא של מסך, הבנאדם היחידי שממליץ עליו פה זה GOKU SSJ2 שטוען שראיתי 5 מסכי FD2 פגומים ושבעזרת הICQ של כולם הוא משדרג לך את המסך.

משתתף בצערך.

ולגבי הRR, אז בדרייבר שם אין FD2 אבל 796FD גם מתאים.

פורסם
  • מחבר

טוב אנשים, ניסיתי פה הכל והמסך פשוט לא לטעמי.. אני מסתנוור ממנו כואבות לי העיניים מלהסתכל עליו.. אני מחזיר אותו לזיגזג.

במקרה ואני מחזיר אותו וקונה מסך חלופי, יש לי שאלה: אני כבר מעל שנה עם מסך LG FLATRON 775FT והוא מסך אחושילינג טוב אני חולה עליו, קניתי מסך חדש מ-2 סיבות: רציתי 100HZ ברזולוציה 1024 וגם כי אח שלי היה צריך מסך חדש. אם אני אקנה מסך מאותה סדרה של ה-FLATRON כל המסכים של הסדרה הזו נראים אותו דבר? עזבו את הההבדלים הטכניים.. בכללי התמונה זהה בערך בין כל המסכים?

פורסם

אם אתה מחליף מסך לדעתי לך על 793MB של סאמסונג!

אבל יש בעיה שעובד רק על 85 ב 1024 ו 1280*1024 על 65

MORTAR,

FD2 מסך טוב,לא יכול להיות שאתה אומר שהוא לא.

תגיד באיזה מקומות ראית אותו?

אם באמת ראית אותו בהרבה מקומות אז כנראה שאתה לא אוהב איך שרואים בו ;D

פורסם

פלאט דימאטרון פדי 2 ככה קוראים אותו בדריבר

אם אתה לא מוצא חפש יותר טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים