עבור לתוכן

זיגזג נפלו על הראש עוד פעם אם הdisk on key החדש

Featured Replies

פורסם

לא טרי לא שווא

אבל מצד שני יכול להיות טוב

פיתה איכותית תוצרת אנטק

טחינה ביתית תוצר טרינלטייק

שווארמה חמה חמה מאינטל

קצת חריף מסאמבן

ואחלה שוארמה !

פאבל אני רואה את דרכך אתה תעשה מליונים !

• תגובות 48
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה פאבל ... למהההההה ? לא מספיק רצו לקרא לי פיני , ופנחס , ועוד כמה דברים מזעזעים בסגנון , גם לעוות לי את השם כל הזמן בלי כוונה ?

זה פבל , בלי א , זה תמיד היה פבל בלי א , נכון , ששמות לועזיים ניתן לכתוב איך שבא לכם , כי אין לגבי זה כלל ברור בשפה המחוסרת האותיות הזאת , אבל זה בלי א .

וכל הפבלים שאתם מכירים שטוענים שזה כן עם א , הם טועים , אך ורק בגלל העובדה , שכשהם הגיעו לארץ , איזו פקידה אנאלפבתית אייתה את השם איך שבא לה , מבחינתה גם פעבאל זה תקין .

רררר .

:bash:

פורסם

עבורי תמיד תיהיה יאבל.

פורסם

ה"א" מסמל או'אי

ברגע שאתה קורא לעצמך פבל בלי א.. אתה נשאר חסר זהות וכל אחד יוכל לחשוב שאתה רוסי או כל דבר אחר..

פורסם

וחוץ מזה , בקרוב דוכן השווארמה שלי יעלה לאוויר ברחבי האתר , כך שעסקי השוליים והאפורים ישגשגו !!!

pavels' place יהיה השווארמיה המקוונת הראשונה בעולם !!!

!!!first online shawarma busyness, then - the world

MUHAHAHA.... :cool2: >:D

פורסם

יצא לכם לראות דובר "רוורסית" בדוכן שווארמה? לי מעולם לא... זה פשוט לא קורה. אין לזה תקן.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שרוטים חחחחחחחחחחחחחחחחחח ד"א יש עדיין את ה"מארז" של הכלב (או מה שזה לא יהיה(?

פורסם

פבל, על מה בדיוק אתה מתכוון לצלות את השווארמה? פרסקוט באוברקלוק?

פורסם

השוארמה שלו תסתובב ב7200 RPM.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שרוטים חחחחחחחחחחחחחחחחחח ד"א יש עדיין את ה"מארז" של הכלב (או מה שזה לא יהיה(?

מארז ה- DontBiteIt:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=419

פורסם

למה פאבל ... למהההההה ? לא מספיק רצו לקרא לי פיני , ופנחס , ועוד כמה דברים מזעזעים בסגנון , גם לעוות לי את השם כל הזמן בלי כוונה ?

זה פבל , בלי א , זה תמיד היה פבל בלי א , נכון , ששמות לועזיים ניתן לכתוב איך שבא לכם , כי אין לגבי זה כלל ברור בשפה המחוסרת האותיות הזאת , אבל זה בלי א .

וכל הפבלים שאתם מכירים שטוענים שזה כן עם א , הם טועים , אך ורק בגלל העובדה , שכשהם הגיעו לארץ , איזו פקידה אנאלפבתית אייתה את השם איך שבא לה , מבחינתה גם פעבאל זה תקין .

רררר .

:bash:

אתה פאבל פאבל פאבל לא יעזור לך כלום - גם לא שווארמה מעופפת או מקוונת (לאן היא מכוונת ד"א ?).

רציתי גם להזמין שתי לאפות בבקשה, אני אוכל במקום.

פורסם

עדין השוראמה של חיים פה ליד הבית מאכילה את השורמה של פאבל בעפר

ופאבל יש לי אחלה קבל!

| <-------------- מקל ברזל

|

&&

&&& <-------- האיש שדפק תראדון 9200se ופרסם את זה בפורום והגיע לזיגזג "להחליף" הפך לשוארמה

&&

|

|

|ראפטור 10,000 סל''ד |

-----------

פרסקוט |

2.8 עצבני|

ללא קרור |

----------|

פורסם

איזה מטומטמים....הם לא כתהו כמה זמן האחריות...

פורסם

אחריות לכל החיים, זה לא מובן מאליו?

פורסם

חומוס = משחה טרמית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים