פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים לא טרי לא שווא אבל מצד שני יכול להיות טוב פיתה איכותית תוצרת אנטקטחינה ביתית תוצר טרינלטייק שווארמה חמה חמה מאינטל קצת חריף מסאמבן ואחלה שוארמה ! פאבל אני רואה את דרכך אתה תעשה מליונים !
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים למה פאבל ... למהההההה ? לא מספיק רצו לקרא לי פיני , ופנחס , ועוד כמה דברים מזעזעים בסגנון , גם לעוות לי את השם כל הזמן בלי כוונה ? זה פבל , בלי א , זה תמיד היה פבל בלי א , נכון , ששמות לועזיים ניתן לכתוב איך שבא לכם , כי אין לגבי זה כלל ברור בשפה המחוסרת האותיות הזאת , אבל זה בלי א . וכל הפבלים שאתם מכירים שטוענים שזה כן עם א , הם טועים , אך ורק בגלל העובדה , שכשהם הגיעו לארץ , איזו פקידה אנאלפבתית אייתה את השם איך שבא לה , מבחינתה גם פעבאל זה תקין . רררר .
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים ה"א" מסמל או'איברגע שאתה קורא לעצמך פבל בלי א.. אתה נשאר חסר זהות וכל אחד יוכל לחשוב שאתה רוסי או כל דבר אחר..
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים וחוץ מזה , בקרוב דוכן השווארמה שלי יעלה לאוויר ברחבי האתר , כך שעסקי השוליים והאפורים ישגשגו !!! pavels' place יהיה השווארמיה המקוונת הראשונה בעולם !!! !!!first online shawarma busyness, then - the world MUHAHAHA.... >
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים יצא לכם לראות דובר "רוורסית" בדוכן שווארמה? לי מעולם לא... זה פשוט לא קורה. אין לזה תקן.
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שרוטים חחחחחחחחחחחחחחחחחח ד"א יש עדיין את ה"מארז" של הכלב (או מה שזה לא יהיה(?
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שרוטים חחחחחחחחחחחחחחחחחח ד"א יש עדיין את ה"מארז" של הכלב (או מה שזה לא יהיה(?מארז ה- DontBiteIt:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=419
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים למה פאבל ... למהההההה ? לא מספיק רצו לקרא לי פיני , ופנחס , ועוד כמה דברים מזעזעים בסגנון , גם לעוות לי את השם כל הזמן בלי כוונה ? זה פבל , בלי א , זה תמיד היה פבל בלי א , נכון , ששמות לועזיים ניתן לכתוב איך שבא לכם , כי אין לגבי זה כלל ברור בשפה המחוסרת האותיות הזאת , אבל זה בלי א . וכל הפבלים שאתם מכירים שטוענים שזה כן עם א , הם טועים , אך ורק בגלל העובדה , שכשהם הגיעו לארץ , איזו פקידה אנאלפבתית אייתה את השם איך שבא לה , מבחינתה גם פעבאל זה תקין . רררר . אתה פאבל פאבל פאבל לא יעזור לך כלום - גם לא שווארמה מעופפת או מקוונת (לאן היא מכוונת ד"א ?). רציתי גם להזמין שתי לאפות בבקשה, אני אוכל במקום.
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים עדין השוראמה של חיים פה ליד הבית מאכילה את השורמה של פאבל בעפר ופאבל יש לי אחלה קבל! | <-------------- מקל ברזל | && &&& <-------- האיש שדפק תראדון 9200se ופרסם את זה בפורום והגיע לזיגזג "להחליף" הפך לשוארמה && | ||ראפטור 10,000 סל''ד |----------- פרסקוט |2.8 עצבני| ללא קרור | ----------|
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.