עבור לתוכן

בעיית אתחול משונה

Featured Replies

פורסם

החלפתי את כבל ה- ide  לכבל מעוגל וחמוד, לאחר החיבור של הנ"ל וחיבורי החשמל הדלקתי את המחשב, אך המחשב לעיתים מסרב לזהות את הכוננים הקשיחים ,לעתים מבקשים דיסק מערכת לביצוע בוטינג ,לעתים מבקש לעשות boot מהפלופי עקב בעיה כלשהי .

המצב הוא כזה- המחשב הינו מחשב חדש בעל כונן סאטא חדיש ומחודש עם נפח של 80 ג'יגה, עליו רצה מערכת ההפעלה שאני משתמש בה כרגע והיא יותר נכון היחידה שפעילה באמת.

עוד כונן במחשב הוא כונן קשיח פשוט בנפח 40 גיגא של wd

ובנוסף (וכאן מגיע החלק הטריקי), כונן בעל נפח של 20 ג'יגה שעליו רצה מערכת ההפעלה מהמחשב הקודם, אך משום מה, אינה פעילה.

אל תאשימו אותי, זהו הטכנאי ששם לי את זה והוא עצמו נמנע מלקחת אחריות על המחדל (הכפילות המיותרת של מערכות ההפעלה).

מה שניסיתי לעשות הוא לראות מה יקרה אם אני אוציא את הכונן של מערכת ההפעלה הישנה מהמחשב, זה לא עבד ולמעשה לא זיהה את הכוננים כלל וביקש בוט, החזרתי אותו אך עדיין הוא מבקש בוט.

אנא עזרו לי!

אוקיי, שכחו מכל הכתוב למעלה, העניין הספציפי סודר, עכשיו מתקבלת הודעה שגיאת שבה מודיע לי המחשב כי חסר לי קובץ בשם

hal.dll על מנת להפעיל את מערכת ההפעלה ועליי להתקינו. איך אני משיג קובץ זה ואיך אני מתקין את הנ"ל?

פורסם

if you sure you wonna start placing dll's on your own, go ahead, i wouldn't recommend it

dlls don't just go missing ...

anyways, here it is

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שהוא לא סתם הלך לאיבוד, ואני מבין שגם לא בטוח שהתקנת הקובץ ממחשב אחר גם תעזור לי.

אני חושב שעקב טלטול די חזק שהכונן הקשיח עבר מספר קבצים נהרסו, קבצי מערכת כמובן.

מה אתה ממליץ? לפרמט, לעשות recovery?

פורסם

>חסוך לעצמך כאבי ראש מיותרים, ותתקין מחדש

פורסם

HAL זה קובץ מאד בסיסי שקשור להגדרות וזיהוי חומרה .

תחפש את ההודעה שאתה מקבל בגוגל ושם תמצא הכוונות לפתרונות אפשריים.

אם ב20G מותקנת XP אז תהיה בעיה אם הוא לא C

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים