עבור לתוכן

?K8NS-Ultra (s939(ג'יגהביט) או ?AV8 (s939) sata,GBL? (אביט)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אתמול הזמנתי מחשב חדש והמוכר המליץ לי על הabit  אז קניתי אותו , הוא אמר לי שאין הבדלים בכלל.

בטח שיש רק מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה ההבדלים בינהם (חוץ מהכרטיס קול)  ואיזה עדיף .

ועוד משהו יש הבדל ב-usb האם לשני הלוחות יש usb2 ?

תגיבו בבקשה כי אם שווה להחליף אני אחליף

פורסם

הג'יגהבייט הוא עם nforce 3 ultra, הAbit עם VIA K8T800 Pro

זה ההבדל העיקרי, מה שאומר שיש הבדלים בפיצ'רים ובפוטנציאל אוברקלוק

לשניהם יש USB2

פורסם
  • מחבר

אז מה עדיף מבחינת ביצועים ומה עדיף מבחינת מחיר

פורסם

זה מעל 100 שקל לטובת הAbit

אבל הג'יגהבייט באמת יותר טוב

פורסם
  • מחבר

למה??? זה מה שאני רוצה לדעת את ההבדלים

ועוד משהו ההבדל בין ?AV8 (s939) sata,GBL? לבין AV8-3rd Eye זה אותו הלוח אם ? תפרטו בבקשה

פורסם

לג'יגהבייט יש פיירוול מובנה+2 חיבורי רשת, אחד Gigabit שעליו הפיירוול, השני רגיל, 2 חיבורי SATA נוספים ויש לו Dual BIOS

עיקר ההבדל הוא הצ'יפסט

3rd-eye זה אומר שהלוח בא עם מכשיר שמתחבר לUSB ומאפשר לך לנטר טמפ', מתחים, מהירויות, קבלת דואר ועוד... ולשנות אוברקלוק בזמן שהמחשב פועל

תסתכל כאן

פורסם
  • מחבר

שנייה אולי עם תראה את המחשב שהזמנתי תגיד לי מה הכי מתאים בתקציב הזה

אז בעצם ה3rd-eye זה תוספת (אני יכול לבקש אותה בלי כסף כי אני קונה בksp ושבוע הם מוכרים את ה3rd-eye ושבוע הם מוכרים את הav8 באותו המחיר) זה נחוץ בשבילי אה וגם עבור שינוי לוח אם הוא רוצה לבטל את ההזמנה מה ששילמתי 200 ש"ח פיקדון להתמקח איתו או שעדיף להשאיר את המפרט הזה ושלום על ישראל.

שלום לכולם היום הזמנתי מחשב חדש מk.s.p (בלי להתלהב) אני רוצה שתגיבו על המחשב ועל הרמקולים שאני לא מכיר בכלל (המוכר המליץ אז לקחתי) אולי היה עדיף לקחת סוקט 754 היה יוצא יותר זול תגיבו בבקשה אם משהו לא טוב מכיר אני אבוא אליהם ואשנה. ( זה מאתמול)

המחירים כבר כוללים מע"מ

amd athlon (socket 939) 64 bit מעבד 1,109 ש"ח

מקלדת+עכבר אופטי microsoft נחמד 120 ש"ח

הרכבה 190 ש"ח

wd80gb(8mb) 7200rpm sata הארד דיסק 400 ש"ח

nec 3500 צורב 370 ש"ח

compucase (hec) cia19- midi tower רציתי שחור אבל זה לא מתאים לצורב 390 ש"ח

samsung 17 " 793df הוא ניסה לדחוף לי את המאג הישן 780 ש"ח

pine XFX 6600gt 128mb ddrIII+tv+dvi כרטיס מסך 1180 ש"ח

abit av8(kt800pro) s-939 לוח אם 570 ש"ח

ddr 400 256mb a-data(a-data) *2 זיכרון 400 ש"ח

כונן דיסקטים 40 ש"ח

רמקולים (תגיבו אני לא מכיר רמקולים) creative inspire שחור 290 ש"ח

פורסם

אם כבר לעלות אז במסך, לא בלוח

ואם אתה עדיין יכול לשנות, קח סטיק אחד של 512MB במקום ה2x256, אם אי פעם תרצה להגדיל את הזכרון זה מאוד יעזור

פורסם
  • מחבר

ממממהההההההההההההה! המסך הזה לא טוב אני יכולתי לשלם הרבה פחות עם הייתי משאיר את הmag 786pf

ורק בגלל שבפורם הזה המליצו לי אז לקחתי את הסמסונג . מה הוא לא טוב? :kopfpatsch:

והזיכרון יש 4 סלוטים כן , והזיכרון עולה ככה או ככה אותו הדבר אז שאני ארצה לשדרג עוד 3 שנים אז אני אוסיף זיכרון של 512 נגיד 1000 אם היו רק 2 סלוטים בטח שהייתי לוקח 512 אחד . ואגב זאת הסיבה העיקרית שלקחתי את ה939.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים