עבור לתוכן

בעיה בהגדרת רזולוציה(או אוליי משהו אחר) למסך SAMSUNG 710TM LCD

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי לאחרונה מסך SAMSUNG 710TM LCD והייתי מאוד מרוצה ממנו כאשר היה מחובר בחיבור אנלוגי. היום חיברתי אותו למחשב חדש עם כרטיס מסך 9800pro וכעת החיבור הוא דיגיטלי (דרך יציאת DVI). הבעיה היא שהתמונה נראת ממש לא טוב והאייקונים של התוכנות שרצות ברקע של המחשב (שמופיעים בפינה התחתית של המסך) נראים מפוקסלים ולא ברורים במיוחד, בהשוואה לתמונה חדה וברורה שהיתה עם כרטיס המסך הקודם במחשב הישן. בנוסף הגודל של הפונטים קטן מאוד.

המסך הגדיר עצמו עם רזולוציה של 1024x1280. ניסיתי לשחק עם זה לרזולוציות קטנות יותר אבל זה רק נהיה גרוע יותר והתמונה לא משתפרת וסתם נמרחת.

התקנתי מחדש את הדרייברים של המסך וכרטיס המסך אבל זה לא עזר. גם התוכנה של המסך MagicTune לא עובדת עם כל האופציות שבה (האופציה של ה- image...).

אני מצרף צילום של התמונה על המסך :s05:

(שימו לב איך האייקונים מפוקסלים, לדוגמא האייקון של הנורטון אנטיוירוס לא נראה כמו עיגול...)

מישהו יודע איך מסדרים את זה?

ואם מישהו פה עובד עם אותו מסך, עם איזה רזולוציה אתם עובדים?

תודה.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

תמונה של הגדרות הרזולוציה

פורסם
  • מחבר

אוליי לא רואים מספיק טוב בתמונות הקודמות את הבעיה.

התמונה הזאת היא של אתר yNET באינטרנט אקספלורר - למה הכתב קטן כלכך ואילו הפס הכחול בחלק העליון של התמונה מופיע עם כפתור X אדום ענק???

פורסם

אני חושב

control panel

display settings

appearance

font size = normal

פורסם
  • מחבר

זה לא עוזר :kopfpatsch:

פורסם

על מה זה היה קודם? עשית ריסט?

נסה לשנות Theme (גם כן ב-display) למשהו אחר ותראה אם זה מסתדר

פורסם

control panel

display settings

appearance

advanced

בשורה של ה-Item תשנה ל-Caption Buttons ותגדיר על 25.

פורסם
  • מחבר

תודה, השינוי של ה- Caption Buttons ל- 25 הקטין את ה-X האדום והאייקונים שבתחתית המסך נראים טוב יותר, אבל הבעיה של הגודל של הפונטים באתריםשונים עדיין קיימת - אם אני נכנס לתפוז יש פונטים ענקיים ואם אני נכנס ל- ynet הם קטנים, למה זה קורה? (אני לא משנה את גודל הטקס באקספלורר....).

Holy, גם אצלך ה- MagicTune מקבע את המסך על רזולוציה של 1280x1024??? באיזה רזולוציה אתה משתמש?

פורסם

אני משתמש רק ב-1280X1024. תשתמש רק ברזולוציה הטבעית של המסך, כל רזולוציה אחרת תראה גרוע (אחד החסרונות של LCD).

לא התקנתי את magictune (יותר נכון להגיד התקנתי והעפתי את זה) כי זה נראה לי מיותר.

כשאתה רואה פונטים גדולים תבדוק על איזה גודל גופן אתה מוגדר ב-view -> Text Size (באקספלורר), יכול להיות שזה התשנה למרות שלא שנית אותו.

פורסם
  • מחבר

טוב, כבר השלמתי עם זה שאני אאלץ להתרגל לרזולוציה של 1024x1280, אבל שינוי ה- text size, לא משפיע על כל האתרים... לדוגמא בתמונה המצורפת שיניתי את ה- Text size לאפשרות הגדולה ביותר וזה לא שינה את הטקסט על המסך, כך גם בהרבה אתרים אחרים ובאתרים מסויימים זה כן משנה, מה הסיבה?

איפה משנים באופן כולל את גודל הפונטים של ה- XP?? בתפריט של Appearance לא מצאתי כזאת אופציה... (השם של התיקיות השתנה לפונט גדול, הכותרות של החלות וכו', אבל הטקסט עצמו נשאר קטן)

פורסם

זה לא משתנה כי יש אתרים שמגדירים גודל פונט ולא נותנים לך לשנות אותו

בשביל לעקוף את זה כנס ל-tools -> internet options -> accesability ותסמן שם V על ה-font size

פורסם
  • מחבר

או מצויין, תודה רבה, עזרתם לי מאוד :yelclap::xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים