עבור לתוכן

כרטיס מסך בסביבות 2000 שקל, מה עדיף?

Featured Replies

פורסם

חבר שלי רוצה לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש

הוא אומר שהוא רוצה את הכרטיס שנותן את התמורה הטובה ביותר למחיר שיעלה בסביבות 2000 שקל, 2300 גג

יש עדיפות ל-6800GT

הצעתי לו כמה כרטיסים:

ProLink PixelView GeForce 6800GT AGP 256MB DDR

ASUS V9999GT GeForce 6800GT 128MB - נראה קצת חשוד שיש לו 128 מגה זיכרון, יש הבדל בביצועים לעומת האחרים?

PNY GeForce 6800GT 256MB DDR III

XFX PVT40AUA GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB - זה חורג ב-100 שקל מהתקציב, השאלה אם יש לו עדיפות על הקודמים

בקיצור איזה מהכרטיסים הבאים יותר טוב והאם כדאי להוציא את האסוס מהרשימה בגלל ה-128 מגה?

אם יש עוד המלצות אתם מוזמנים להוסיף

תודה לכל העוזרים :)

פורסם

בעיקרון כל הכרטיסים שרשמת הם אותו דבר והם מבוססים על ה6800GT

הדבר היחיד שמשתנה זה היצרן... ההבדל היחיד שיכול להיות ביניהם זה הקירור והבאנדל שבא עם הכרטיס.

וכן... מכל הכרטיסים שהצעת הASUS הוא הכי פחות עדיף בגלל שאתה משלם הרבה כסף רק על השם.

השאר הם אחלה יצרנים....PNY, POV, XFX וכדאי לך גם לחשוב על האלבטרון הוא מעולה.

בקיצור, לא משנה היצרן, קח את היצרן הכי זול שנותן הכי הרבה אחריות.

פורסם

הprolink והXFX עולים יותר מ2300, על ארבע האותיות A S U S אתה משלם הרבה מאוד כסף, מה שמשאיר אותך עם PNY.

פורסם
  • מחבר

האלבטרון עולה 2600 לפי מה שראיתי, לא נראה לי שהוא כבר יסכים לקנות במחיר כזה, ובמיוחד כשאמרת שאין הבדלים מהותיים בין הכרטיסים שהצעתי(חוץ מהאסוס)

לא נראה לי שהבאנדל ממש משנה לו, ככה שאפשר פשוט ללכת על הכי זול מבין אלה שהצעתי

עכשיו מה לגבי אחריות, זה משתנה מחנות לחנות או שיש ליצרנים מסויימים תקופת אחריות גלובלית וזה יהיה קבוע בכל חנות שהוא יקנה בה?

לגבי הפרולינק ראיתי בפנדס ב-2130 שקל במבצע לכמה ימים

פורסם

האלבטרון מגיע עם 3 שנות אחריות וזהו יתרון אדיר!

כפי שכבר ציינו לפני, רוב כרטיסי ה6800GT עולים מעל 2000 ש"ח ויותר באזור ה2500 ש"ח.

פורסם

אני במקום החבר שלך הייתי מחכה לX800XL , נראה לי שהוא הולך לעלות בתחום המחירים הזה ולתת את התמורה הטובה ביותר לכסף... , שיחכה , הכרטיס צריך להגיע לחנויות בעוד שבועיים מקסימום....

פורסם

איזה עוד שבועיים :-\, לAGP הכרטיס הזה יצוץ איפהשהו באמצע פברואר, לPCIE אני לא חושב שלפני סוף ינואר נראה אותו במיוחר.

פורסם
  • מחבר

הוא הזכיר משהו בקשר ל-X800, אני אשאל אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים