עבור לתוכן

FireFox קורס?! עזרה בשיחזור בבקשה.

Featured Replies

פורסם

היי

אחרי שהתחלתי להשתמש בפיירפוקס של מוזילה אני ממש לא חושב לחזור לאקספלורר.

משום מה גם הפיירפוקס קורס לעיתים (רחוקות).

לפעמים הוא גם מסרב לעלות והוא פותח מסך קטן שכתוב שם משהו שהפרופיל הנוכחי בשימוש, ועלי לבחור האם ברצוני לפתוח אותו עים הפרופיל הנוכחי (לא עובד), לפתוח פרופיל חדש ועוד אופציה.

בפעם האחרונה בחרתי לפתוח פרופיל חדש ואז הוא איפס את כל ההגדרות ומחק את כל הExtentions וה-Bookmarks.

ועכשיו אני מנסה לחזור לפרופיל הקודם ואני לא מצליח. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

פורסם

מוזר...עד עכשיו הוא אף פעם לא קרס לי...

אבל אם זה מציק לך, אני ממליץ לך לעזוב אותו ולהתקין maxthon, כי זה הדפדפן מספר 2 הכי טוב (השועל במקום הראשון)

פורסם

אתה צריך להחליף את הפרופיל שבו אתה משתמש.

הרי פתחת פרופיל חדש, עם הגדרות חדשות.

אם אין לך לינק שכתוב עליו

profile manager

עם הסמל של השועל עליו (בתפריט התחלה הוא אמור להיות...

אז פשוט תיצור קיצור דרך חדש לexe של השועל, תלחץ עליו עם הכפתור הימני בעכבר, תבחר בלשונית

shortcut ( או קיצור דרך), ותוסיף בשורה שנקראת target (לא יודע איך זה בעברית), אחרי המיקום של הקובץ exe, את השורה הבאה:

-ProfileManager

(כשהמינוס לפני האות P), ז"א, מה שכתוב בשורה target אמור להיראות בערך ככה:

"D:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -ProfileManager

ואז יעלה לך תפריט של בחירת פרופיל משתמש, אתה תראה שם 2 פרופילים, את הישן, ואת החדש.

אתה יכול לבחור למחוק את החדש, או להשאיר אותו, ולהשתמש בישן.

פורסם
  • מחבר

משום מה זה לא עובד לי - כלומר הוא פותח את הפיירפוקס כרגיל.

בכל אופן, שיחזרתי כבר כמעט הכל (כן, עבודת נמלים!). והייתי מעוניין לדעת איך אני יכול לגבות את הדפדפן וכל מה שבו כולל Extentions ו-Bookmarks כך שאני אוכל לגבות אותו אם יקרה משהו וגם בשביל שאני אוכל להעביר אותו למחשב אחר עם כל ההגדרות?

פורסם

תיכנס ל-Bookmarks ,

Manage Bookmarks ,

File

Export

ותשמור לאן שאתה רוצה.

פורסם

משום מה זה לא עובד לי - כלומר הוא פותח את הפיירפוקס כרגיל.

בכל אופן, שיחזרתי כבר כמעט הכל (כן, עבודת נמלים!). והייתי מעוניין לדעת איך אני יכול לגבות את הדפדפן וכל מה שבו כולל Extentions ו-Bookmarks כך שאני אוכל לגבות אותו אם יקרה משהו וגם בשביל שאני אוכל להעביר אותו למחשב אחר עם כל ההגדרות?

יכול להיות שלא הבנת את זה מההסבר שלי, אבל אתה צריך להפעיל את הקיצור ברך הזה כשהשועל לא עובד ברקע.

פורסם
  • מחבר

אהה!

עכשיו זה עובד, תודה :xyxthumbs:

פורסם

אין בעד מה.

אגב, ע"י הקיצור דרך הנ"ל אתה יכול לפתוח כמה פרופילים לכמה משתמשים במחשב, וככה לשמור הגדרות שונות לכל אחד מהם.

פשוט שים את הקיצור דרך הזה (עם התוספת) בדסקטופ, במקום הקיצור דרך הרגיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים