עבור לתוכן

הסדרות הזרות הטובות ביותר שאתם לא רואים, או שבעצם כן?

Featured Replies

פורסם

joan of arcadia.... סדרה טובה מאוד ... הייתי מגדיר אפילו מוצלחת ביותר....

Joey .... אבל לא חושב שתהיה עונה שנייה...(או שכבר החתימו ... לא יודע  :nixweiss:)

ויש בערוץ 3 עונות ישנות של שיקגו הופ.... עוד אחת מהסדרות הטובות....

יש עכשיו סדרה בארה"ב (לא זוכר ת'שם) על ילדה שתלמידה מן המניין ביום ובלשית בלילה.... תופס רייטינג רצחני שמה ....(או שקוראים לזה LOST ואני לא יודע .... כי אם לא מה זה הLOStהזה ?)

הסדרה של הבלשית ממש דפוקה

וקוראים לזה veronica mars

• תגובות 73
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואלה צודק נזכרתי.... אבל לא אמרתי שהיא טובה....

אז מה זה הסדרה lost ???

פורסם

LOST היא סדרה על שורדי התרסקות מטוס שתקועים על אי נטוש.

סדרה טובה.

משדרים בארה"ב סדרות שהן פשוט טובות, וכל כך חבל שלא מביאים ארצה או מביאים באיחור.

איכות השידור גם, אחרי שמתרגלים ל HDTV (ורוב התוכן האיכותי כבר משודר שם ב HDTV) קשה לראות משהו על הטלויזיה המחורבנת הזאת.

הייתי מוכן לשלם לערוצים בארה"ב אילו היו משדרים ברשת.

פורסם

joan of arcadia.... סדרה טובה מאוד ... הייתי מגדיר אפילו מוצלחת ביותר....

Joey .... אבל לא חושב שתהיה עונה שנייה...(או שכבר החתימו ... לא יודע  :nixweiss:)

ויש בערוץ 3 עונות ישנות של שיקגו הופ.... עוד אחת מהסדרות הטובות....

ג'ואן בהחלט סדרה נחמדה

ג'ואי עוד לא יצא לי לראות... ושיקגו הופ די חלש - אי.אר אוכלים אותו בלי מלח. (אבל יכול להיות שאני קצת משוחד, אני ו-ER כבר הרבה זמן ביחד ;D)

נשברתי בפרק 10 (אני חושב שזה אומר שני פרקים לסיום)- הבנתי את העיקרון כבר, והעובדה שכל פעם מתחלף דור מקשה (לפחות עלי) להתחבר לסידרה.

:s07::bash::kopfpatsch:

כמו שאמרו, פרק 10 זה הפרק האחרון...

וחוצמזה, המעקב אחרי הדורות זה כל הקטע בסדרה (טוב נו, אחרי החייזרים והאפקטים של סטיבן :P)... זה מה שגורם לה להיות כ"כ מעניינת לאורך 10 פרקים של שעה וחצי (תחשבו על זה - כל פרק זה כמו סרט באורך מלא...)... ובלי לשכוח שבאותו זמן היא שומרת על מתח וגם על אתגר - לנסות להבין (או יותר נכון, לזכור) את העלילה.

פורסם

חוץ ממה שכבר הזכירו (הבית הלבן, המגן, סופרנוס, CSI וכו'...), עוד קצת סדרות עבר מערוץ 3 (בימים פרה-סכסוך עם WB, כשעוד היה טוב):

- משמרת שלישית (ד"א, מישהו יודע מה קורה עם זה? מה העונה האחרונה ששודרה בארץ? אם איזשהו זכיין קנה את זה? משהו? ???)

- בומטאון (כנ"ל...)

- אי.אר.

- ואתם יכולים לצחוק עד מחר - אבל בנות גילמור זו אחת הסדרות היותר טובות שקיימות קיום. דיאלוגי פינגפונג מהירים, הפניות (references) מפה ועד הודעה חדשה, עלילה שלא נחה לרגע, הומור בדיוק בכמות הנכונה בדיוק במיקומים הנכונים וברמה נורמלית, דרמה במידה וכו' וכו' - פשוט תענוג, מהסדרות הבודדות שיש בהן אתגר אמיתי לאינטילגנציה. במילה אחת: איכות.  :yelclap:

- לא ערוץ 3, אבל "חוק וסדר" מהעונות הישנות עד לחדשות, וגם "חוק וסדר מדור מיוחד" - שתיים מהסדרות הטובות ביותר.

זה מה שעלה לי לראש עכשיו...

עדכונים בהמשך...

מסכים לגבי בנות גילמור, אבל למה אתה מתכוון בהפניות?

ד"א, יש סדרה דיי חדשה בארצות הברית, היא נקראת "עקרות בית ...לא זוכר תהמשך" בקיצור אמורה ליהיות אחת הסדרות הכי טובות שתראו, יש לה יותר רייטינג יותר מהסופרבול והפרק האחרון של השרדות!

פורסם

:s07::bash::kopfpatsch:

כמו שאמרו, פרק 10 זה הפרק האחרון...

וחוצמזה, המעקב אחרי הדורות זה כל הקטע בסדרה (טוב נו, אחרי החייזרים והאפקטים של סטיבן  :P)... זה מה שגורם לה להיות כ"כ מעניינת לאורך 10 פרקים של שעה וחצי (תחשבו על זה - כל פרק זה כמו סרט באורך מלא...)... ובלי לשכוח שבאותו זמן היא שומרת על מתח וגם על אתגר - לנסות להבין (או יותר נכון, לזכור) את העלילה.

התכוונתי שראיתי עד סוף פרק 9 - את פרק 10 כבר לא ראיתי- נשברתי בו והחלטתי לוותר עליו. האמת שהתחלתי להשתעמם כבר מפרק 6, אבל אמרתי לעצמי "ראיתי כבר עד פה, אני אמשיך לראות את הסוף" אבל בפרק 10 (ז"א שלא ראיתי אותו) נשברתי סופית.

פורסם

כל האזכורים של משפטים, אנשים, זמרים, להקות, שירים - הכל בצורה שוטפת כחלק מהטקסט.

תחשוב על משפט מצוי של רורי או לורליי - לפחות פעם אחת יופיע איזה דימוי לאיזה מפורסם משנות ה-80, או משפט מאיזה שיר וכאלה...

יש לי על המחשב את פרק s01e16, הזה עם הנשף, כשלכל אורך הפרק מופיעות בתחתית המסך כלמיני עובדות והסברים על כל האיזכורים שנזרקים בתוכנית.

יש לי גם תכנית מיוחדת על הסדרה, עם ראיונות עם הכותבת, השחקנים וכו', והיוצרת של הסדרה אומרת שם שבגלל המהירות של הדיבור, התסריט של פרק הוא 80 עמודים, במקום 60 שיש לתכנית רגילה באורך שעה...

התכוונתי שראיתי עד סוף פרק 9 - את פרק 10 כבר לא ראיתי- נשברתי בו והחלטתי לוותר עליו. האמת שהתחלתי להשתעמם כבר מפרק 6, אבל אמרתי לעצמי "ראיתי כבר עד פה, אני אמשיך לראות את הסוף" אבל בפרק 10 (ז"א שלא ראיתי אותו) נשברתי סופית.

אז הפסדת דווקא את הסוף...

אני ממליץ לך לעשות מאמץ (:P) ולראות את הפרק האחרון. לא נראה לי שתתאכזב...

פורסם

לא ממש קשור לנושא, אבל בכל מקרה

מישהו יודע מתי יתחילו שידורים של HDTV בארץ? (אם אי פעם יתחילו..)

פורסם

מתי שתהיה טכנולוגיה חדשה יותר

בארה"ב בקושי יש את זה ככה שיקח כמה שנים עד שזה יגיע לארץ, בכל מקרה אין צפי כרגע.

פורסם

בקושי? למה בקושי.

כמעט כל הסדרות שאני עוקב אחריהן משודרות ב HD בארה"ב.

פורסם

the same as me

:xyxthumbs:

פורסם

DARK-MIND הזכרת לי!!!

איך שחכתי את מלקולם באמצע!

פשוט סידרה עם ההומור הכי איכותי (ביחס להומור שהוא לא גזעני/פוגעני...).

למי שרואה

הפרק עם הKOMODO 3000 פשוט היה הדבר הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי!!!

פורסם

בקושי? למה בקושי.

זה נכון,

לפי קונאן אובריין גם NBC עוברים לשדר בקרוב בHDTV.

הרבה תוכניות אמריקאיות שאני צופה בהם משדורות בHDTV

(לדוגמא OC שמשודרת בFOX "Fox WideScreen Hdtv technology)

או משהו בסגנון (ועוד הרבה תוכניות אחרות)

פורסם

LOST הולכת להיות משודרת בHOT החל מה16 לינואר בערוץ סדרות רכש חדש .

ועוד סדרות יהיו בערוץ שלא נראו בארץ.

פורסם

בקושי? למה בקושי.

אולי הרוב משדרים ב-HDTV אבל הפריסה של הטכנולוגיה מאד קטנה, רק באזורים בודדים יש פריסה של תשתית המאפשרת HDTV

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים