עבור לתוכן

הסדרות הזרות הטובות ביותר שאתם לא רואים, או שבעצם כן?

Featured Replies

פורסם

southpark

simpsons

futurama

family guy

all the CSI's

• תגובות 73
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חוץ ממה שכבר הזכירו (הבית הלבן, המגן, סופרנוס, CSI וכו'...), עוד קצת סדרות עבר מערוץ 3 (בימים פרה-סכסוך עם WB, כשעוד היה טוב):

- משמרת שלישית (ד"א, מישהו יודע מה קורה עם זה? מה העונה האחרונה ששודרה בארץ? אם איזשהו זכיין קנה את זה? משהו? ???)

- בומטאון (כנ"ל...)

- אי.אר.

- ואתם יכולים לצחוק עד מחר - אבל בנות גילמור זו אחת הסדרות היותר טובות שקיימות קיום. דיאלוגי פינגפונג מהירים, הפניות (references) מפה ועד הודעה חדשה, עלילה שלא נחה לרגע, הומור בדיוק בכמות הנכונה בדיוק במיקומים הנכונים וברמה נורמלית, דרמה במידה וכו' וכו' - פשוט תענוג, מהסדרות הבודדות שיש בהן אתגר אמיתי לאינטילגנציה. במילה אחת: איכות. :yelclap:

- לא ערוץ 3, אבל "חוק וסדר" מהעונות הישנות עד לחדשות, וגם "חוק וסדר מדור מיוחד" - שתיים מהסדרות הטובות ביותר.

זה מה שעלה לי לראש עכשיו...

עדכונים בהמשך...

פורסם

צופה קבוע בסטארגייט וסטארגייט אטלנטיס :)

פורסם

Scrubs, היה קצת בערוץ 2... משהו כמו שתי עונות או רק הראשונה, לא סגור על זה.

בכל מקרה עכשיו העונה הרביעית רצה בארצות הברית, אני אישית ראיתי עד הרביעית וזה פשוט סדרה קורעת מצחוק... נראה לי אחת הקומדיות הכי טובות שרצות עכשיו.

נ.ב

זיווגים באמת סדרה בת זונה ^_^

Scrubs באמת סדרה ממש טובה..!

ואני גם יוסיף את The 4400, הייתה עונה ראשונה בארה"ב, גם משהו די טוב לדעתי.. עונה שנייה צריכה להיות בקיץ 2005

http://www.usanetwork.com/series/the4400/intro.htm

פורסם

ואוו ה4400 אחלה סידרה שבעולם, אבל רק 5 פרקים, טוב שהחליטו לעשות עוד עונה.

פורסם

5 פרקים שאורך כל פרק הוא בערך שעה שלמה.

ואני גם מחכה שעונה שנייה תצא, כי הסדרה הזאת ממש מעניינת.

פורסם

המגן, ג'רמיה, החצי האפל, ג'אג, בנות-גילמור.

כשיוצא אז גם משמרת שלישית, בומטאון, חברים, סאות'פארק...

פורסם

אם מחשיבים מיני סדרות (?are we), אז אפשר לציין גם את TAKEN של ספילברג.

פורסם

Vengeance unlimited

עם מייקל מדסן ( באד בלהרוג את ביל, גם שיחק במין מסוכן וכלבי האשמורת)

סדרה חזקה על נוקם מסתורי, שידרו אותה בערוץ 3 לפני הרבה זמן,אבל ביטלו אותה באמריקה אחרי עונה אחת של 16 פרקים .

פורסם

אם מחשיבים מיני סדרות (?are we), אז אפשר לציין גם את TAKEN של ספילברג.

נשברתי בפרק 10 (אני חושב שזה אומר שני פרקים לסיום)- הבנתי את העיקרון כבר, והעובדה שכל פעם מתחלף דור מקשה (לפחות עלי) להתחבר לסידרה.

פורסם

Naruto כמובן - סדרה שולטת ;)

Southpark גם כן, כמו שכבר אמרו. לצערי נאלץ לחכות 3 חודשים עד הפרק הבא :(

פורסם

נשברתי בפרק 10 (אני חושב שזה אומר שני פרקים לסיום)- הבנתי את העיקרון כבר, והעובדה שכל פעם מתחלף דור מקשה (לפחות עלי) להתחבר לסידרה.

פרק 10 זה הפרק האחרון...

וזה גם די ישן

מה ששולט עכשיו בסדרות החדשות זה LOST, כרגע בארה"ב הם לקראת סוף העונה הראשונה (בפגרה בחג)

פורסם

joan of arcadia.... סדרה טובה מאוד ... הייתי מגדיר אפילו מוצלחת ביותר....

Joey .... אבל לא חושב שתהיה עונה שנייה...(או שכבר החתימו ... לא יודע  :nixweiss:)

ויש בערוץ 3 עונות ישנות של שיקגו הופ.... עוד אחת מהסדרות הטובות....

יש עכשיו סדרה בארה"ב (לא זוכר ת'שם) על ילדה שתלמידה מן המניין ביום ובלשית בלילה.... תופס רייטינג רצחני שמה ....(או שקוראים לזה LOST ואני לא יודע .... כי אם לא מה זה הLOStהזה ?)

פורסם

התוכניות האהובות עלי בדרמה-אקשן הם המגן, באפי קוטלת הערפדים, זהות בדויה (ALIAS), ו24

למי שהספיק לראות, אהבתי את גם את הממלכה ששודרה בערוץ 3, יום שבת יהיה הפרק האחרון.

קומדיות - חברים, סיינפלד, סאותפארק, מלקולם באמצע ומופע שנות ה70.

חבל שלא יוצא לי להרחיב את הסדרות שאני רואה, אני מקווה שכשיסתיים הבצפר באפריל אני אשלים פערים

פורסם

התוכניות האהובות עלי בדרמה-אקשן .... באפי קוטלת הערפדים.......

ציידת ....(תקנתי בגלל שאני אובססיבי ומשוגע על הסדרה :).... על תפגע..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים