עבור לתוכן

העברת חשמל ממקום למקום

Featured Replies

פורסם

For how long do you need the juice?

a good UPS could be the answer for a short time (really short)

פורסם
  • מחבר

אני צריך את החשמל לכמה שעות, אל פסק פשוט לא מתאים.

פורסם

ומה מחובר לזה?

יותר נכון להגיד, מה ההספק שצורך המכשיר שמחובר לזה?

פורסם
  • מחבר

כמה מנורות ומדי פעם עוד מכשיר לא רציני.

פורסם

:lol:

בשביל זה המציאו את הפנס

פורסם

פנס זה חלש.

פורסם

הדרך היחידה שאתה תצליח להגביר מתח זה על ידי מגבר שיש לו מתחי הזנה שהם דורשים מתח כלומר לא עשית כלום כי אתה גם ככה צריך מתחי הזנה יותר גדולים מהמתח שיש לך

למה אתה סתם מדבר שטויות?

יש ממירים ממתח נמוך למתח גבוה, תוך התפשרות על ההספק (הזרם).

במלים אחרות, אפשר לקבל 220V מ-12V, אבל תוכל להשתמש בזה להספקים נמוכים בלבד, או לזמנים קצרים.

ד"א - אם מישהו ראה אתמול את התכנית pimp my ride ב-MTV, היה שם בחור שהתקינו לו מיבש כביסה בתוך הואן... איך? ע"י שימוש במשהו כמו 4-5 מצברים וממירים מ-12 ל-120.

ככה שזה אפשרי אם ממש רוצים.

פותח הת'רד: לא הבנתי - למה גנרטור לא מתאים? אם זה בגלל הרעש, יכול להיות שאתה יכול למקם אותו במרחק ולמתוך כבל מאריך? (שמגיעים גם למרחקים של 50 מטר)

מעבר למצבר (או ממממממש הרבה בטריות ;)) או גנרטור, לא נראה לי שיש לך הרבה אפשרויות...

(הייתי אומר אנרגיה סולרית, אבל גם אותה צריך לאגור במצברים אם רוצים פעילות בלילה... :-\)

פורסם

גנרטור, מנסיון עולדה 250 שקל להשכיר גנרטור טוב לסופ"ש(להשיג בטמבוריות מרכזיות ובכל מקרה תשאל במקומות כאלה בדרך כלל יש) מותחים כבל שמים מפצל לחשמל וזה מחזיק מסיבה יופי.

וזה שווה את זה.

נ.ב.

We are all atheists about most of the gods that humanity has ever believed in.

some of us just go one god further. (Richard Dawkins)

גם ציטוט מדליק וגם ריצ'רד דוקינס :yelclap::xyxthumbs::D:jump: למי שלא קרא לפחות אחד מהספרים שלו מפספס תאורה יפה על העולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים